maanantai 6. lokakuuta 2014

PITKÄ TIE


Viikko tosissaan vierähti minun porukoiden luona Sotkamossa Tonin kanssa. Lähdettiin keskiviikkona Onnibussilla Jyväskylästä -Kajaaniin. Lähtö oli 15.05  ja perillä kajaanissa oltiin 19.20 Bussi ei oikein hirveästi pysähdellyt muutakuin otti ja jätti porukkaa pois kyydistä ja lähti jatkamaan matkaa etiä päin.

Kajaanissa perillä ollessamme kerkesimme moikkaamaan kaveriani Riikkaa ja Samia, kunnes iskä jo linja-autoaseman pihaan hurautti autolla ottaakseen kyytiin. Mentiin suoraan Kajaanista -Sotkamoon minun porukoille. Ei kauaa kerinnyt istuskelemaan, kun rupesin meille iltapalaksi väsäämään herkku pitsaa (jauheliha,tonnikala, ananas, kinkku, pekoni). Illasta ei oikein mitään erikoista tapahtunut muutakuin katseltiin sarjoja mitä me seurataan.

Torstaina olikin sitten kunnon kyläily päivä. Käytiin molemmat mummolat läpi sekä, käytiin Sotkamon uudessa MAKEA -kahvilassa. (linkistä pääsee makean omille facebook sivuille, en hyödy linkistä mitään) Kahvila oli oikein eloisa ja just semmonen minne ois kiva mennä vaan vaikka tabletin kanssa ottamaan kuppi teetä tai kahvia sekä joku ihana kakkupalanen ja rentoutua täysin. Me tonin kanssa tällä kertaa ei nautittu kun vain pelkästään teetä, koska oltiin syöty kaikkee pullaa ja herkkuja mummolassa niin oli vähän herkku ähky. Tosissaan mentiin sinne kahvilaan sen takia koska Tonin kaveri ja hänen tyttöystävänsä olivat samaan aikaan lomailemassa kainussa. Niinpä sovittiin että näemme kahvin merkeissä jossain Sotkamossa. Paikaksi valittiin juurikin tämä Makea koska ei Sotkamosta oikein mitään kunnon kahvilaa löydy.


Perjantaina oli rentoutumis päivä ja käytiin Tonin kanssa Katinkullassa virkistymässä. Aikuisten liput kylpylään oli 18 € per/henkilö. Uinti aikaa kylpylässä on 2,5 tuntia. Kylpylästä löytyy suuri allas osasto josta  löytyy monenmoista poreallasta sekä hierovia altaita, saunamaailma josta löytyy yhteensä 6 saunaa sekä 2 poreammetta. 25 m pitkä kuntouima- allas. Vesiliukumäki ja lasten allas.  Pihalla löytyy 2 savusaunaa, 2 paljua ja pieni lampi jossa voi käydä pulahtamassa.  Kylpylästä löytyy kyllä varmasti kaiken ikäisille tekemistä moneen lähtöön, aika kuluu takuu varmasti.

Myöhemmin perjantaina käytiin kummipoikani luona kylässä ja vein hänelle karkkia mukanani. Kummipoikaa ujostutti aivan kamalasti, no ihmekkö tuo jos käyn niin harvoin ja tämän näkönen mörökölli kun on, hehe. Jospa seuraavalla kerralla ei niin paljoa ujostuttaisi. Ihan illasta käytiin iskän siskon luona kylässä josta sain ihanan näköisen pienen sisustus pöydän "synttäri lahjaksi". Myöhemmässä vaiheessa kuhan olen ostanut pöydälle sopivat kynttilät etc. voin sen sitten esitellä täällä blogin puolella.

Lauantaina lähdettiin Kajaaniin shoppailemaan sekä muuten vain kuluttamaan aikaa ja näkemään kavereitani. Ei mitään kummoista ohjelmaa sit muuta ollutkaan.

Sunnuntaina olikin jo lähtö takaisin Jyväskylään jota oli odotettu kauan. Kyllä oma sänky on kaiken paras sänky. Lähtö Kajaanista oli 16.00 ja perillä Jyväskylässä bussi oli 20.15


Mä oon nyt näihin baby lips huulirasvoihin ihan koukussa. Okei nää on hirveä some ilmiö etc. mut minkäs teet jos näitä ennen ei ole suomessa saatu, niin tottkai nyt kun niitä on saatavilla niin kaikki himoitsee ja hamstraa itselleen joka ikisen.

Mulla on viel tätä sarjaa hankkimatta grape vine ja cherry me. Loppujen lopuks mä en kyl niistä sävyistä tykkääkkään joten ne varmaan jää mulla kokonaan hankkimatta. Oon nyt aatellu et tilaisin netistä baby lipsin electro sarjan strike' a rose ja pink shock. Sekä crystal sarjan gleaming coral, crystal kiss ja pink quartz. Mut saa nähä millo saan aikaseks tilailtua koska ei oo niin kiireellinen asia.


Sain äidiltä pinkit conssit koska se oli ostanu mun siskolle nää mut sille ne oli liian suuret ja kuulema tyhmän muotoiset jalkaan (myönnän kyllä nää aluks aika pelle kengiltä näyttää). Nää on just mun väriset ni tottakai halusin nää itelleni. Ah kenkiä ei voi olla koskaan liikaa!


Viimeisenä muttei vähäisempänä reissulta tarttui Maksista mukaan 2 muumimukia (sopuli, nipsu turkoosi). Hintaa mukeilla oli 10 €/kpl ni tottakai oli pakko ottaa. Mähän siis en keräile mitään astiastoo tai muutkaan. Mut miten musta nyt tuntuu et voisin alkaa kerää nää kaikki koska nää on söpöjä. 

Mulla on entuudestaan jo 2 muumi mukia (muumimamma ja marjat, mymmeli). Nyt en vaan tiedä et kannattaako mun ottaa nuo uudet muumimukit käyttöön ottamalla tarrat irti vai antaa olla tarrat ja pistää kaappiin kupit talteen?

Kerääkö teistä kukaan muumimukeja? Ovatko muumimukit teillä käytössä vai kaapin  pohjalla keräily tavarana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩