keskiviikko 1. lokakuuta 2014

SYYSKUUN PARAS


Nyt on taas aika syyskyyn parhaimman postauksen vuoro. Aloitin tämän pitämisen ensimmäisen kerran elokuussa joka mielestäni on todella kiva tapa muistella mennyttä kuukautta parhaimpien asioiden / tapahtumien /ostosten yms myötä.

Jotempa ensimmäinen "otsikko- kuva" kertoo jo syyskuun parhaimmasta asiasta, siis syksyn värit. Ehkä parhain asia syksyssä on että ilmat viilenevät ja lehdet alkavat puissa loistaa omia ruskan värejään. Lemppari väri  puissa on kirkkaan punainen ja oranssi.


 Tonin kanssa reissu Helsinkiin 6.9 Psyko Punkz (NL) & Geck-o (NL) keikalle circukseen. Reissu oli oikein ikimuistoinen ja keikka oli aivan huikee, meno ja ne ihmiset oikein nautti siitä et saa tampata ihan täysii. Paikkana Circus tolle tapahtumalle oli oikein hyvä.

Täältä löydät lisää reissustamme : edm-couple


Ehdottomasti paras keksintö. Ensin aluks vähän kiersin näitä kaukaa, mutta kun töissä joka toisella työntekijällä on päässä jonkun värinen hauskan näköinen muovi-ponkkari. Ni pakkohan se oli eka kysellä kokemuksia ja sit käydä ostamassa omat itellekin. Todellakin siis tukka menee näiden myötä paljon ilmavammin kuin normaali ponnarilla. Sekä tälläisellä ei tarvitse laittaa kun kaksi kierrosta tai pelkkä yksikin kierros riittää. Kun taas normaali kuminauha ponnari.. Joutuu laittaa sen 5 kierrosta ja silti tuntuu että tukka jää todella löysästi.

Mitä oon lukenu ni normaali ponkkari jotenkin kuluttais tukkaa ja tukka katkeilee sitä myötä. Toisin kun tää puhelinjohtolanka ponnari, sen myötä kuulema ei pitäs niin paljoo. Mut emmä kyl ite eroo huomaa siihen et käytti kumpaa vaan niin silti ainakin mulla lähtee samanverran tukkaa aina ku ottaa ponkkaria pois.

Saa nähdä sit pitemmässä käytössä oisko siinä sit vaikutusta? 


16.9 oli siis mun 21-vuotis synttärit joka tottakai on aina jokavuos yhä tärkee juttu !  Tää vuos oli kuitenkin erilainen. Kavereita kävi päivällä kakkukahvilla, illasta tonin kaa mini golffaa josta sit syömään Classic American Dineriin ja siitä mun kämpille kattoo leffaa. Päivä oli todella ikimuistoinen varsinkin kun sain kullalta lahjaksi ruusuja (olen siis pyytänyt montakertaa häneltä ruusuja mutta ei herra oo halunnu ostaa) Kuvassa olevat ruusut eivät ole kultani ostamat vaan kaverini.


Tän kuun parhaimpii shoppailuja ehdottomasti Valehtelevat viettelijät kirjasarjan "kaivattu" ja "virheetön" (eli 1 ja 2) Oon ettiny tota ykkös osaa kauan aikaa pokkari versiona. NYT mä löysin sen ja hups ostin sit samalla myös kakkos osan. En malta oottaa et pääsen alottaa lukemisen ja ostaa noista loputkin mitä on julkaistu.

Toisena kirjana on Tonilta lahjaksi saama Orange is the new black -vuosi vankilassa kirja. Jota pyysin Tonia ostamaan, koska olin kuullu et kirja on todella hyväa ja tottakai ku oon kattonu koko sarjan ni pakkohan se kirjakin siihen päälle on lukea. Toivon todella että lukemani ja kuulemani arvostelut olivat osuvat.


Mulla on viime keväästä asti ollu hankinnassa uus kevät /syksy takki. Juurikin vihreä/ruskea/musta takki jossa olisi mustat nahkahihat. Noh nyt maanantaina löysin h&mltä juuri oikean laisen takin joka oli sitten pakko ostaa. Rekissä roikkui vaan 2 takkia josta toinen minun onnekseni oli kokoani. Hintaa takilla oli sen 40€ Nyt vain tarvitsen takilleni täydellisen huivin. Yritin eilen käydä kiertelemässä töiden jälkeen keskustassa etsimässä mutta en vain löytänyt. Löysin vain takkiin sopivat hanskat jotka oli pakko ostaa koska pihalla pyöräillessä alkaa olla aika kylmä niin hanskojen osto oli ihan paikallan.

Toisena ostoksena mieleen jäi syyskuulta Nelly.comista tilaamani pinkki mekko. Tää itse asias oli ihan muuten vaan ostos kun huomasin sähköpostissa synttärilahjaksi nellyltä saadun 7€ lahjakortin. Noh rupesin selailemaan nellyn sivuja ja sieltä sit bongasin aika heti tän mekon ja hintaa tais olla joku 18€ Aattelin et ois kiva saada joku uus juhlallinen mekko ja tälle ei sit hintaa jääny paljoa ni *klik ja ostoskoriin ja maksa. En edes viittiny muuta kattoakkaan koska kuitenkin sieltä ois jotain vielä lähteny matkaan. Hintaa jäi 11 - 12€ ja eikä ollu ollenkaan postikuluja.


Tässä aikalailla oli mun syyskuun parhaimmat ja tietysti niitä oli monia muitakin mutta nää on niitä mitkä on painunu mieleen tosi hyvin. Onko teillä kokemuksia nuista yllä mainitsemistani puhelinjohto- ponnareista?

Mitäs piditte SYYSKUUN PARAS- postauksestani?

4 kommenttia:

  1. ootpa kaunis ! (: kiva blogi muutenkin, tykkään. katoko mun? :) http://alisanelama.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraan alisa sun blogia :) Tuttu tyttö oot haapajärvellä ollaan tavattu :)

      Poista

COMMENTS ! ✩