keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Viikko uuden harrastuksen parissa


Siis ette voi uskoa.. Viime viikon aikana ostin yhteensä 6 uutta muumimukia kaappiini. Oon kiertäny aikalailla kaikki Jyväskylän keskustan liikkeet joista voisi löytyä muumimukeja. Kiertelyn ohessa siis olen vertaillut paikkojen hintoja sekä tarjontaa.

Tän hetken halvimmat muumimukien ostopaikat ovat Tokman sekä Minimani. Juuri tuo kuvassa oleva uusi mukini on tämän talven sesonki muki. Ostettu Tokmannista hintaan 13,95 € ,  kun taas toisin Iittalan nettikaupassa näyttää hintana olevan 23,30 € , sokoksessa hintaan 22,90 € ( tarjouksessa s-etukortilla 18,30 € ).

Myös olen seurannut ahkerasti erilaisia muumimuki palstoja facebookissa. Facebookista löytyy monia kirppareita sekä sivuja joissa voi keskustella vain muumi aiheisista asioista. Esimerkiksi itse jaoin erään kuvan Jyväskylän keljon prismasta kun tarjouksessa oli eräs muumimuki 10 € siinä sit synty keskustelua että jotkin muut Jyväskyläläiset olivat nähneet saman. Todella mukavaa että löytyy saman henkisiä ihmisiä että oikein tarjoushaukkana tuolla liikkuvat ja jakavat toisilleenkin sitä tietoa.

Muumimukeilla on oma tarinansa kuvituksen pohjalla, niinkuin tässäkin seuraavanlainen. 

Talven 2014 Muumi-sesonkimukin kuvitus pohjautuu sarjakuvakirjaan Vaarallinen talvi vuodelta 1955. Tarinassa Muumipappa tapaa Muumilaaksossa erittäin hassun näköisen tyypin joka esittäytyy Herra Virkkuseksi – Ulkoiluaktiviteettiseurasta. Herra Virkkunen aikoo järjestää talviurheilukilpailut Muumilaaksossa ja aloittaa Muumien valmentamisen. Muumit eivät tiedä mitään harjoittelusta ja hyvin pian yli-innokkaan opettajansa Herra Virkkusen kanssa he ymmärtävät, että talvi on vaarallinen ja että minkäänlainen liikunnan harrastaminen ei ole heidän vahvuuksiaan. Vain Mymmeli, joka on rakastunut Herra Virkkuseen, yrittää parhaansa kiinnittääkseen tämän huomion. ( teksti lainattu iittalan sivuilta )

Voit seurata muumimuki harrastukseni kasvua tällä muumimania sivulla, joka löytyy tuolta bannerini alta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩