tiistai 4. marraskuuta 2014

LOKAKUUN PARAS


Nyt olisikin kuukauden paras postauksessa "lokakuun paras". Tässä kuussa oon kerinny tehä töitä aika paljon, se kyl sit näkyy tekemisissä ja menemisissä. Oon kyllä onneks kerinny nauttia vapaapäivistä poikaystävän seurassa sekä yksin kämpillä löhöillen.

Ylläolevassa kuvassa on tän hetken paras juttu, nimittäin kynttilät. Ostin 3 kpl harmaita eri kokoisia kynttilöitä tokmannilla yhteis hintaan n.10 € Kynttilät olen asettanut hopeiselle nätille vadille (aikaisemmassa postauksessa kerroinkin saaneeni vadin isän siskolta synttäri lahjaksi). Syksyllä on vaan jotenkin niin ihana uppoutua kämpillä jonkun sarjan pariin kynttilöiden parissa, siinä on jotain sitä maagista tunnelmaa.


Sit siihen harmaaseen kun päästiin. Ehoton kuukauden paras hairahdus on HARMAA. Selailen "koko ajan" innoissani koneella eri nettikauppojen sisustus osastoja. Tarkotus ois vaihtaa tän hetkinen sisustus kokonaan musta/ harmaaksi. Joten valinnat on todella vaikeita millaisia haluaisin tilailla.

Kuvaan keräsin esimerkkejä mikätkä todella mielyttävät silmiäni. Ensimmäisenä on hm:n lasinen kynttilänjalka (2,99€) näin syksyllä ihan oleellinen asia et pien sisustus yksityiskohdiltaan on todella tärkeä,  toisena hm:n harmaa päiväpeite (79,99€) toisaalta kuvan päiväpeite ei oo ehkä se mitä haluaisin mutta juurikin vaalean harmaa on se minkälaista etsiskelen, kolmantena hm:n upea talviaiheinen valokuvaverho (14,99€) oon vielä kahen vaiheilla et ostanko vallilan yhdet kivat verhot vai nämä? Viimeisessä kuvassa on jo kuukauden hamuamani kodin1:sen valkoinen riippuvalaisin (normi hinta 69,95€ mutta k-plussalla 29,95) tää on vaan niin must nyt kun tuli alennukseen.

Muhun on iskenyt jokin paha syksyinen harmaus vimma.


Lokakuun paras päivä ehdottomasti oli 18.10 kun meillä Tonin kanssa oli 6 kuukautis päivä. Vietettiin rentoa lauantai päivää tehden ruokaa sekä katsellen leffoja ja sarjoja.


Kuukauden paras mukini on lempparini Pikku myy keltainen.

Mukin väri ja kuvitus on jotenkin niin ihanan suloinen, että siitä on kehkeytyyt mulle sellanen lemppari. Muki on poistuvaa mallia 31.12.2014 mutta tilalle on tulossa uudella kuvituksella oleva muki vuonna 2015.

Tosissaan kuukauden shoppailut on jääny aika vähille kun olen hankkinut näitä ihania muumimukeja kokoelmaani aika kovalla tahdilla. Mutta se ei siihen kyllä jää, tää harrastus tulee kestämään mulla aika kauan!

Seuraavaan kuukauden parhaaseen TSAO!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩