perjantai 21. marraskuuta 2014

PANNUKAKKUTALO JYVÄSKYLÄ


Käytiin tänään iltapäivästä testaamassa Tonin kanssa Jyväskylään eilen 20.11.2014 avattu pannukakkutalo.

Ravintola oli sisustukseltaan aika keskeneräisen näköinen, mutta ihan viihtyisä. Ruokailupaikkoja oli riittävästi eikä pannarin odotus kauaa kestänyt. Yks miinus näkyy siinä että ravintolassa ei ollut yhtään 4 tai 2 hengen ruokailupaikkoja pienemmän porukan ruokailua varten. Ainoastaan pitkiä 6 hengen pöytä paikkoja. Tunnelma oli ihan kiva ja rauhaisa kunnes lähtöä tehdessämme ravintolaan tuli kovasti itkevä lapsi joka vähän sitä menoa sit häiritsi. Ravintolahan siaitsee Jyväskylässä siinä bussipysäkkien päässä erittäin hyvällä paikalla jonne on helppo mennä ruokailemaan tai kahvittelemaan.Otettiin puokkiin Tonin kanssa valkosuklaa - vadelmahillo tarjous pannari jonka hintana oli 6,50€ normaali hinta tais olla 6,90€

Pannari oli sen verran suuri että todellakin puokkiin toi pannari on tosi hyvä ottaa jos kahvin kanssa haluaa jotain pientä makeaa. Pannarin mukana tuli veloituksetta myös kermavaahtoa. Lisähintana pannariin olisi saanut 1,80€ maksavan vanilija jäätelöpallon.

Kannattaa käydä testaamassa jos asutte Jyväskylässä tai lähistöllä. Suosittelen kyllä kovasti, parasta pannaria mitä oon koskaan syönyt NAMS!

5 kommenttia:

 1. Miinusta itkevä lapsi-kommentista, se on ihan normaalia että lapset itkee eikä minun mielestäni ole tarpeellista mainita ravintolan arvostelussa, se kun ei mitenkään liity kyseiseen ravintolaan. Lapset on lapsia kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pieni ravintola niin ei siinä hirveen kiva oo sit olla. Mutta joo ei mitään vastaan lapsia, mutta onhan se kiva ruokailla silleen et kuulee sen kahviseuralaisen puheet :D

   Poista
 2. Ja itse aiheeseen, kuulostaa tosi kivalta paikalta! Sain tästä idean omiin pannarikutsuihin tms :D

  VastaaPoista
 3. Juu ymmärrän hyvin :) näin pienen lapsen äitinä nää asiat näkee ja kokee niin eri tavalla! :D

  VastaaPoista

COMMENTS ! ✩