perjantai 21. marraskuuta 2014

Toive postaus: Hajuveteni

Aattelin pitkästä aikaa toteuttaa toivepostausta joka koostuuu hajuvesiiini ja lemppari hajuvesiin. Ennen keräsin kaikki tyhjätkin pullot kaappiin näytille mutta luovuin siitä jo aikaa sitten, koska niitä pulloja oli tosi paljon ja niitä tosissaan oli joitain tuoksuja jopa sen 3 kappaletta tyhjänä.

Käytän hajuvesiä päivittäin ja tottakai vaikka ei olisikaan mitään erikoista menoa, niin suihkautan pari suihkausta rannteeseen ja siitä sitten levittelen eri puolille.


1. Bruno banani, Pure Woman.
2. Pair Femme, Bossa Nova
3. Le parfum Morgan De Toi Psychedelice
4. Adidas, Floral Dream
5. Neblina

Paras ja ehdottomasti ykkönen näistä on Bruno bananin pure woman. Oon omistanu näitä jo varmaan 3. Nyt oon vähä koittanu säästellä tota tuoksua (sain viimevuonna joululahjaksi).

Laukussa mitä kannan aina mukana kulkee toi adidaksen vihreä hajuvesi joka taas on oikein hinnaltaan ja laadultaan passeli mukana kulkevaksi tuoksuksi. Näitäkin oon omistanu kaikkia värejä (pinkkiä, oranssia ja nyt tuota vihreätä).


1. Yves Rocher (ei hajua mikä tuoksun nimi? mutta todella mansikkainen ja makea tuoksu)
2. Avril Lavigne, Wild Rose
3. Parfyms Love YOU and ME
4. Sarah Jessica Parker NYC
5. Bruno Banani, magic Woman

Näistä lempparina on toi SJP NYC hajuvesi, tuoksu on niin päätähuumaava. Mutta se on ihan kohta loppumassa, joten sitä täytyy käyttää TOSI säästeliäästi! Yhyy..

Kaikissa erikoisissa/ tärkeissä tilaisuuksissa käytän tätä Dieselin Loverdose hajuvettä. Joka onkin ihan kohta loppumassa joten tilalle täytyisi hankkia uusi. Aluksi kulettelin pulloa aina laukussa mukana, joten siksi pullo on todella naarmuinen ja ränsistyneen näköinen.

Muutamia muitakin hajuvesiä multa löytyy mutta ne on vähän jääny käyttämättä ja enkä sit jaksanut edes kuvata. Mitäs mieltä ootte mun hajuvesi "kokoelmasta" joka on vaan ajan oloo kertyny isommaks vaikka en oo edes keräilly. Musta on niin ihana ostaa uus hajuvesi ja vuorotella sitä sitten vanhempien hajuvesien kanssa. 

Oon ehkä vaatimaton hinta laatusuhteen kannalta mutta mitä järkee ostaa himo kalliita yli 50 e hajuvesiä jos samaan laatuun saa halvemmallakin ostettua.

Omistatko paljon hajuvesiä vai tyydytkö siihen yhteen tiettyyn?

2 kommenttia:

  1. Joitain omistan ja haluaisin kyllä lisää erinlaisia =)

    VastaaPoista
  2. Itellä on kertyny lahjaks saatuja montaki pulloa joita en oo ikinä käyttäny.. :P Käytän oikeestaan tällä hetkellä vaan guessin erästä hajuvettä johon oon niiiin rakastunut ja pelkään jo nyt, että mitä teen kun se loppuu :D

    VastaaPoista

COMMENTS ! ✩