sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Keltainen lemppari


 Kuten varmaan muistattekin että postailin tässä hiljattain mun lemppari mukista, eli keltaisesta Pikku Myystä. Hankin sitten vasemmalle olevalle tupla parin koska muki minusta on niin todella kaunis.


Huomaatte varmaan mikä väriero mukeissa on, eikä se ole edes mikään pieni ero vaan HYVIN huomattava. Mukin itse asiassa ostin alunperin siksi että saan kaappiin tuon vasemman ja oikean puolimmaisen käyttöön. Kunnes kaupassa huomatessani tarrassa olevan  made in Finland tarran jonka jälkeen mukien valkkaus nopeasti läpi, ja ei se oli ainut koko hyllyltä joka oli made in Finland. Joten ei tää muki ei tule käyttöön vaan kaappiin koristeeksi, on senverran uniikki.Kotona kuvatessa vasta huomasin tämän väri eron, ja se kyllä harmitti, mutta onhan se kiva omistaa itselle eka suomessa valmistettu mukikin. Koska melkein kaikki mukit mitä suomessa myydään on made in Thailand.

Ostin mukin Anttilasta, ja mukin ei pitäisi näin olla 2-laatua. Mutta joskus näitäkin virheitä sattuu että kauppaan myyntiin lähtee värivirheellisiä, lasite vikaisia tms. mukeja aivan vahingossa. Itseäni tämä virhei ei haittaa ollenkaan, koska ei tuo väri ero niin huomattava ole kaapissa mitä kuvissa.

Toki saisin uuden mukin tilalle jos lähettäisin tämän arabialle, mutta näin ei voi kyllä taata että saisin suomessa valmistetun mukin tilalle.

Pikku Myy muki on siis 2008-2014 vuoden muki. Joten jotka keräilee muumimukeja tietääkin että tämä kyseinen muki poistui tuotannosta vuoden alusta. Ne jotka ajattelevat rueta keräämään mukeja, kannattaakin siis aloittaa tästä ja nuuskis mukista että saatte vielä ne kaupasta saatavaan hintaan! Ainakin itse kun olen käynyt kaupoilla niin vielä valtavasti näitä mukeja on hyllyillä notkumassa.

Omistatteko väri virheellisiä tai muu lasitevikaisia mukeja? Haittaako se teidän keräilyä tms? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩