keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Maistelussa CLIPPER detox - tee


Ostin eilen uutta teetä  kaupungilla käydessäni. Nimittäin monessa blogissakin vilahtanutta Clipperin Detox -teetä.

Itse olen jo tuttu ennestään Clipperin tee valikoiman kanssa, koska olen aikaisemmin ostellut näitä samaisia tee paketteja. Sekä että nämä ovat söpöjä paketiltaan on yleensä makukin ollut täysin kohillaan. 


Tällä hetkellä  kaapista mulla löytyy myös tuo vihreässä paketissa oleva lakritsa tee. Maku siinä on OIKEIN lakritsainen, se kun otat suuhun teetä ei oikein niinkään vielä maistu. Vaan odotappa kun nielaiset, silloin se lakritsa oikein hyökkää. Yleensä oon tätä juonu kun hirvee makean himo iskeny. Muutenkin ilta teenä oikein hauska. Lakritsan ja salmiakin ystäville oivallinen valinta.


Teen ostin Punnitse ja säästä kaupasta, ihan vain huvin vuoksi pyörähtäessäni siellä. Hintaa paketilla oli 3,50 € Toki Sokoksella ois kans ollu mut en tiiä mihin hintaan sieltä olisi saanut samaa teetä. Yleensä olen sieltä ostanut näitä Clipperin valikoimaan kuuluvia makuja.
 
Netistä kun katsoin niin http://kauppa.ruohonjuuri.fi myy tätä teetä hintaan 3,05 €


Mitä tämä Detox tee sitten on?

- Eli tämä tee on luontaisesti kofeiiniton, puhdistava ja virkistävä yrttiteesekoitus. Mitä muutamista blogeista kun olen lukenut, niin tuloksia on monilla tullut esiin  muummuassa pirteytenä ja vilkastuneena aineenvaihduntana sekä myös makean himo on laantunut huomattavasti.

 - ruohonjuuri.fi kuvailee sivullaan tuotteesta näin : "Detox-tee antaa kiloille kyytiä ja ähkylle äkkilähdöt! Turpeaa olo helpottava, kroppaa puhdistava, vatsaasikin vaaliva luomutee-elämys, joka luonnollisen, lakritsanjuuresta tulevan, makeutensa ansiosta auttaa pysyttelemään kaukana karkkipurkilta. Tätä huippusuosittua tehoteejuomaa suosittelemme suurella sydämellä. Maukas Detox-tee on ainutlaatuinen sekoitus puhdistavia ja vitalisoivia yrttejä, jotka edistävät myös ruuansulatusta. "

- Ainesosat : Malva*, nokkonen* (23,5 %), lakritsijuuri* (20 %), luonnolliset makuaineet, kuivattu ja tiivistetty aloe vera* (0,5 %).


Omakohtainen makukokemushan se loppuunsa on se tärkein! Rakastuin tähän makuun jo ensi siemauksella. Tästä taitaakin tulla lemppari teeni.

Maku oli aika marjainen ja lakritsa puskee sieltä ihanasti läpi takaa. Tämän lakritsan maun avulla saadaan sitä makean himoa taltutettua koska se on teessä niin voimakkaasti esillä. Maku muutenkin itsessään on todella pirteä ja tämän avulla on ihana aloittaa päivä.

Yllätyin teen väristä todella paljon, veikkasin jo että tee tulee olemaan vihreää mutta yllätyin suuresti kun väri helahtikin punaiseksi.


+ Tee on täysin kofeiiniton
+ Vilkastuttaa aineenvaihduntaa
+ Tukee painonpudotusta
+ Vähentää karkin himoa
+ Raikkaan makuinen
+ Tee tulee söpössä pakkauksessa

- 20 pussia
- Teepusseissa ei narua
- Hintava

Oletteko maistaneet Clipper- tee valikoimaa? Tai aijotteko testata kenties tätä makua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩