maanantai 12. tammikuuta 2015

Muumit 70 vuotta


Muumit 70 vuotta, muumitalo -juhlamuki joka piti julkaista vasta viikolla 3.

Tästäkin mukista tuli aivan hirveä haloo kun joihinkin paikkoihin oli tullut ennakko myyntiin, ennen varsinasta myyntiä. Myöskin minä menin ja altistuin tälle samaiselle vaikutukselle. Noh mutta pitihän se saada kuin muillakin oli.


Tietääkseni muki tulee jatkuvaan tuotantoon joten kellään ei olisi ollut hätää saako omansa vai ei. Mukiin kuuluu punainen kartonki katto, josta voit rakentaa oman muumitalosi.


Oman mukini ostin Keljon Citymarketista hintaan 12,95 € Joten TODELLA kohtuullinen hinta mukista. Myöskin Citymarketin hinnaksi todella halpa.

Tekisi mieli oikein ostaa toinen muki kaappiin käyttöön ja tämä vitriiniin sitten kun semmosen hommaan. Nythän mulla kaikki mukit on sellaisessa avonaisessa kaapissa joka on aika ruma mukien säilytykseen, mutta minkäs teet, ei tähän kämppään mitään uusia huonekaluja kehtaa ostaa. Ostaa sitten seuraavaan tulevaan kämppään jonkun hienon valkoisen lasisen vitriinin.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. älä, siks olikin pakko hankkia heti kun vaan tuli myyntiin :D

   Poista
 2. Tuo on kyllä tosi suloinen muki jollain tapaa. :D En ole koskaan hurahtanut näihin, vaikka ihan kivoja ovatkin. Mulla on kuitenkin niin runsaasti muitakin mukeja, etten ole viitsinyt keräillä. Tota juhlamukia voisin harkita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kun mäki en osannu päättää aluksi onko se ihana vai ruma. Mut nyt kun se tossa kaapissa on niin ihastelen sitä ja se on ihana :3

   Itse aina olen kaartanu kaikki muumi tuotteet kaukaa kunnes muhun iski joku muumi kuume ja rupesin lokakuussa 2014 keräämään näitä ihanuuksia ja tällä hetkellä mulla on kaapissa 35 mukia. Hupsistaa :D Jouluna sain juhla aterinsetin lahjaksi ja nyt sen lisäksi oon keränny jo muutamat aterimetkin.

   Poista
 3. Ehkä söpöin muki ikinä! Pakko käydä toi hakemassa kokoelmiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pyh höpö höpö söpöin on stokka :3 Harmi ettei sitä vielä itseltä löydy :C

   Poista
 4. Aivan ihana!! Pakko varmaan itsekin käydä ostamassa tai viimestään toivoo valmistujaislahjaks:'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äläpä :3 Mut hei sä saat pyytää aika montaa mukia lahjaks ku 2015 kesä sesonki sit myy tai nuuskis millon sit lienee tulevan ne uudet :3

   Poista

COMMENTS ! ✩