torstai 29. tammikuuta 2015

Pancho Villa Jyväskylä


Käytiin Tonin kanssa viettämässä pitkästä aikaa ulkona syöden. Paikaksi valittiin Pancho Villa. Oltiinkin 2013 vuonna viettämässä viimeksi synttäreitäni panchossa Tonin kanssa. Silloin ruoka kokemus ei ollut niin hyvä kuin oletettiin, molemmilla se oli eka kerta panchossa.

Näin toisella kerralla kokemus oli toisenlainen ja tykättiin molemmat todella paljon, ja ajateltiin että toistekkin käydään kokeilemassa jotain muutakin kuin hampurilaisia. Mikä nyt on aina pettämätön ja varma valinta joka paikassa.


Itse otin chili burgerin joka sisälsi naudan täyslihapihvin, cheddarjuustoa, jalapenoja, panchon remukastiketta ( 11,50€ ). Lisänä otin burgeriin ekstra pekonin ( 1€ ).

Toni taas otti itselleen pekoni burgerin joka sisälsi naudan täyslihapihvin, cheddarjuustoa, pekonia, bbg-kastiketta, panchon remukastiketta ( 11,50€ ). Lisäksi tonikin otti burgeriinsa ekstra pekonin.

Aterioihin kuulu valmiina talon ranskalaiset, jotka olivat todella mausteiset, mutta tykkäsin paljon. Sekä remu dippi tulee kaikkien annoksien mukana.

Ruoka oli todella hyvää, toisaalta oma chili burgeri olisi saanut olla enemmän tulisempi. Pointsit siitä et kerrankin burgeri oli lämmin kun sitä rupesi syömään, sekä ranut olivat polttavan kuumia. Dipistä puhumattakaan, älyttömän täydellistä !

2 kommenttia:

 1. Pancho Villa on ihana! Ja varsinkin ööö oliko starttereissa tai jossaki semmonen iso määrä samaan syssyyn kaikkee mozzarellatikkuja, sipulirenkaita ja muunlaisia perus dipattavia ja siinä tuli kolme dippiä mukana ja nachoja ja ranskiksii? En oo nyt ihan varma mitä kaikkee, mutta tilattiin se Tuomon kaa puokkiin ja oltiin tosi täysii ja se oli semmonen saatanan iso kori joten oli kyl ihanaa ja pitää käydä taas pian uudelleenki! Viimeks käytiin Zeppeliinissä yhdessä Rio Bravossa ja olisi pitänyt herätyskellot soida jo ovella kun siel ei ollu asiakkaita... se oli meksikolainen, mutta se ruoka oli noh noh.... ei pahaa, mutta ei hyvääkään. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh miks mä en tajunnu ees tollasta kattoo ;o Ois varmaa ollu kunnon unelma satsi kaikkee herkkuja :D No voi hitsi, noo kaikkee pitää kokeilla :D Ja joo joskus mä oon kävelly sen ohi siel ni ei kyl paljon ollu väkee :DD

   Poista

COMMENTS ! ✩