maanantai 12. tammikuuta 2015

Winter Wonderland 2015

 kuva lainattu facebook

En vaan malta oottaa, 20.-21.2 Helsingissä järjestetään Winter Wonderland festarit jossa on mahti esiintyjä. Toki odotin enemmän trancea ja muutamaa nimeä todella kovasti. Mutta kyllä tämäkin kattaus riittää.

 Kuva lainattu facebook

"Colors Festival presents Winter Wonderland talvifestivaalii siirtyy Messukeskuksesta Kaapelitehtaalle. Kaapelitehtaalla 20.-21.2 järjestettävän Winter Wonderland -festivalin muuton syynä ovat Messukeskuksessa tapahtumaa edeltävänä viikkona järjestettävät Venemessut"

No joo viimevuonna muistatte kun olin Armin Only keikalla helmikuussa samoihin aikoihin kun nyt järjestettävä winter wonderland. Järkättiin messukeskuksessa, ja se oli aivan katastofi. Lippuja ei näennäisesti oltu myyty niin paljoa kuin olisi pitänyt. Porukkaa hallin kokoon nähden oli aivan liian vähän. Muutenkin muutamat jutut siellä ei oikein toiminu, niin ihan hyvä vaan että siirty kaapelitehtaalle.

Eniten ketä odotan on R3HAB, Sander Van Doorn, Laidback Luke, Brennan Heart,  Gareth Emery, Geg-o, Psyko Punkz, The Chainsmokers,  Tom Fall.


Kahden päivän normi liput festareille on 75 e ja vip liput 89 e

Nyt alkaa olla kaikki aika reilassa, vip lippu hommattu jo viikko takaperin. Vip lippu ihan siks et jossain vaihees ne festarit loppuu mut K-18 vip bileet jatkuu ja siel on sit esiintyjiä vain lipun ostaneille. Toni osti meille matkat JKL-HKI ja HKI-JKL. Sekä mä varasin hotellit perjantai- sunnuntai hakaniemen cumulukseen. Ei enää muuta voi odottaa kun onnistuneita festareita ja toivottavasti porukkaa ois paljon siellä reivaamassa !

2 kommenttia:

  1. Itsekin lähden juhlimaan 18v synttäreitäni sinne kaverin kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oiii vähänkö kiva :3 onks sulla normi vai vip lippu? :)

      Poista

COMMENTS ! ✩