lauantai 7. helmikuuta 2015

Eka, eikä vika


 Heipparallaa, päätin sitten tänään lähteä Viherlandiaan ihan muuten vaan shopping jos löytäisin itselleni tee rasian. No tee rasiaa ei löytynyt vaan mukaan lähti eka muumi kannu nimeltään "muumi seikkailu muutto kaadin".

Iittalan netti sivut kertovat kaatimesta näin, "Muumien seikkailut jatkuvat nyt graafisessa ja tyylikkäässä Muutto -kuosissa. Astioiden takaa löytyy Muumipeikko ja pyrstötähti -tarina, jossa Muumipeikko ja Niiskuneiti päättävät lähteä selvittämään miksi kaikki pakenevat Muumilaaksosta. Selviää, että taivaalla leijuu päivä päivältä kasvava pyrstötähti, joka iskee maahan aivan pian. Jopa muumiperhe päättää paeta ja ottaa tietysti tärkeimmät tavarat, eli kakun ja vähän muuta, mukaansa. Luonnonvoimat yhdessä kuitenkin korjaavat tilanteen ja pyrstötähden isku maahan väistyy"

Seikkailu muutto sarjaan kuuluu kaatimen lisäksi kulho, lautanen, muki, arerimia, 0,7 l ja 1,2 l purkki.

Oon miettiny jo marraskuusta lähtien et rupeenko kerää vai en, no nyt sit rupesin kun kävin siellä viherlandiassa ja siellä on iittala outlet. No ei siinä, my iittalalla oli tarjous että -30 % yhdestä valitsemasta tuotteesta. Joten ei tarvinnu kauaa miettiä mitä otan, tottakai jonkun näistä 3 kannusta mitä kaupoissa on myynnissä (muumimamma, juhlahetki ja muutto). Hintaa kannulla oli 34,95 € ja hinnaksi jäi 24,43 €. Joten musta ei oo paha jos välillä vähä hurvittelee alennuksilla kun en ees käyny ale shoppailee tammikuussa.

Toki 15.2 on tulossa myyntiin uudet nuuskamuikku ja pikku myy muki joten niihin sitten menee kans se noin 25 €. Onneks sit ei oo vähään aikaan tulossa mukeja myyntiin kun vasta kesällä kausi muki 2015.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩