lauantai 14. helmikuuta 2015

Friday 13


Eipä onneksi tapahtunut mitään eriskummallisen suurta vaikka olikin 13 päivä perjantai. Okei lukuun ottamatta sitä et kävin hammaslääkärissä ja ne paikkasi 2 reikää (puudutuksen kanssa), noh siinä kahen reijän kohdalla lääkäri kysäsi että laitetaanko vielä 3 reikä kuntoon ettei uutta käyntiä tarttee tehä. No ajattelin et miks ei ei noista kumpikaan poraus sattunut niin antaa mennä. Porauksen alettua en voinut olla liikkumatta kun sattu niin pirusti. Pistettiin uusi puudutus ja annettiin vaikuttaa.. Ei sekään ei auttanut, lääkäri pistikin sitten väliaikais paikan hampaaseen ja sovittiin ensiviikolle uusi aika. Eipä oo koskaan noin paljoa sattunut ja se jälki kipu.. Hammasta vihlonut kokoajan porauksen jäljiltä.

Illasta kun pääsin töistä lähdettiin Reetan kanssa ihan vaan huvikseen Escapeen tietämättä et siellä olikin jotkut menot päällä. Soittamassa levyjä siellä oli aika monelle tuttu DJ Taste, DJ Flavio Rodriquez sekä DJ The Last. Myös mukana menossa pyöri pari tanssiaa lavalla. Enikseen tuolla soiteltiin R&Btä sekä rege musaa. Kyllähän me Reetan kanssa vietettiin tanssilattialla aikaa, mutta välillä musiikki meni niin vanhaksi/puhki kulutetuksi et pakko oli lähteä kiertelemään baaria ympäri. Yllättävää oli et alkuillasta yläkerta oli auki ja sit joskus 1 aikaan se puoli olikin kiinni. Noo ei siel niin paljon porukkaa ollukkaan et se ois kannattavaa ollu pitää 2 puolta auki.

Ihan jees meno oli siitä huolimati vaikka selvinpäin molemmat lähettiin että jaksettaisiin painaa duunia sit lauantaina.

Ystävänpäivänä kannattaa suunnata Burger Kingiin, nimittäin sieltä saa ystävänpäivä lahjaksi jätskin !  (Toki mua saa tulla moikkaa JKL Burger Kingiin !)

2 kommenttia:

  1. Mulla blogissa tänään pieni ystävänpäivä koruarvonta,jos kiinnostaa osallistua =)

    VastaaPoista

COMMENTS ! ✩