perjantai 27. helmikuuta 2015

Salkkari-fani Pihlajakadulla


Käytiin Tonin kanssa WinterWonderland viikonlopun päätteeksi helsingissä sunnuntaina kiertelemässä ja päätettiin käydä "pihlajakadulla". Näin Salatut Elämät "fanina" se oli aika kivaa, vaikkakin ei niitä Ismoja sun Seppoja näkynykkään, hehe..

Salkkareiden katu kuvaukset suoritetaan Helsingissä Ullanlinnasasa. Tämä niin sanottu "Pihlajakatu 23" siaitsee siis Helsingissä osoitteessa Huvilakatu 23. Sisälle taloon siis ei todellakaan pääse koska se on lukossa, mutta kadulla voi käydä ihastelemassa.


Myöskin taloyhtiön takapihalla on kuvattu salkkareita useaankin otteeseen, mutta tuonne emme päässeet koska portti oli lukossa. Muutamasta blogista olen lukenut ja nähnyt kuvia kuinka jotkut ovat päässeet tuolla käymään kuvaamassa portin ollessa auki.

Tosissaan kaikki Salkkareissa kuvatut sisätila kohtaukset kuvataan studiolla. Että ei kannata mennä häiriköimään tuonne huvilakadulle, koska siellä asuu aivan tavallisia ihmisiä, eikä Salkkareiden hahmoja/näyttelijöitä.


Myöskin Salatuista Elämistä tunnettu Majatalo Amanda / Amadeus siaitsee Helsingissä Ullanlinnassa osoitteessa Armfeltintie 12. Mutta sinne ei sit lähdetty ollenkaan käymään koska ilma oli todella tuulinen ja kylmä ettei jaksettu olla pihalla pidempää aikaa.

Tosissaan bussilla 24 joka lähtee lasipalatsin edestä (lasipalatsin jälkeen 6 pysäkki), pääsee suoraan tuonne Huvilakadun kulmaukseen. Joten jos joskus olette helsingissä niin se käyminen siellä ei vie kauaa aikaa koska busseilla matkustamiseen ja tuolla käymiseen menee vain 40 min.

6 kommenttia:

 1. Kiva ja erilainen postaus, itte seurasin pienempänä salkkareita mutta nyt ei enää tule seurailtua! :-)

  Ihanaa viikonlopun alkua! ♥
  http://emmppu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin töiden takia en aina kerkee kattomaan mutta katon aina 1-2 krt viikkoon jakson :D hyvin pysyy kärryillä silti :)

   Poista
 2. Mä kävin myös kesällä tuolla ja oikein nauratti, kuinka innoissaan voi 26v olla yhdestä kuvauspaikasta :D T: Salkkarifani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe :D Joo mä innossani poikaystävälle olin et jes pääsen käymään siellä, vaikka nyt hirveesti nähtävää ei olekkaan mut se on sellanen juttu et pakko vaan silti käydä :D

   Poista
 3. Eipä ole tullu viel käytyä vaik kohta 12v hesassa asustellu,voishan tuol käydäkki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho jopas :o Sun pitää tehä joku HKI retki joku pv :D

   Poista

COMMENTS ! ✩