perjantai 27. helmikuuta 2015

Shoppailua ja lenkkeily innostus


Muhun iski kai joku hyvien ulkoilmojen takia joku lenkkeily vimma. Tai no on se ollu jo kauan aikaa, mutta kun ei ole ollut kunnon kenkiä millä kävellä niin en sit ole koskaan lenkille lähtenyt. 


Eilen kävin kirppareilla kiertelemässä mutta mitään ei tarttunut matkaan, mutta kävelin sitten seppälän Cittariin niin sieltä lähtikin matkaan kengät.

Ulkonäöllisesti kengät just näyttää niin perus lenkkareilta, jota en toisaalta hakenu yhtää. Halusin jotkut tosi räiken pinkit, super päheet kengät. Mutta Stadiumissa käydessä 1 kk sitten se myyjä sano et askellan ulkosyrjillä miltei kokoajan, niin tarvitseisin kengät jotka tukee sisäsyrjää. No siellä yksikseni kokeilin vaikka mitä ja totesin et nää tuntui siltä että ne tuki jalkaa parhaiten ja oli TOSI hyvät jalassa. Sehän siinä loppuunsa on tarkotus että tuntuu hyvältä ja sit kakkosena vasta se miltä ne näyttää. Kuhan vaan siis on pinkkiä !

Puman running eco - kengät. Normi hinta kengillä oli 59,95 € mutta alennusten jälkeen 35 €

 
Tänään sitten kävin Stadiumissa etsimässä ulkoilu asustetta, ja sellainenhan sit löyty vieläpä settinä. Settiin sai valita pinkin, musta/pinkin tai räikeän juoksu takin. Sekä trikoot taikka juoksuhousut.

Itse otin settiin musta/pinkin takin sekä trikoot. Mielestäni mukavempi vaihtoehto oli päällä kun ne toiset housut. Ne kahisi ja ei ollu niin mukavan joustavat kuin trikoot.

Setillä hintaa vain 39,90 €


Mukaan lähti Stadiumista myös tuollainen WARPin panta alennuksesta 4,90€ sekä H&Mltä paketti pinkkejä sportti sukkia hintaan 7,95 €

Nyt vaan enää kunnon tekninen pitkä lämmittävä paita ja ei muutaku lenkille. Sit pääsee alottaa kunnolla kuntokuurin! Nyt on hankittu uusia vaatteita ni se motivaatio on taas korkeemmalla kun aikasemmin ! TSAO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩