lauantai 7. maaliskuuta 2015

HÅLL SVERIGE RENT - KEEP SWEDEN TIDY - PIDÄ RUOTSI PUHTAANA


Jo viime viikolla kävin lauantaina hakemassa oman uuden Ruotsin - Håll sverige rent mukin, joka siis tilattiin yhteen isoon tilaukseen "Keski-suomen muumi kirppari"- ryhmän kanssa. Tietääkseni meitä oli 12 tilajaa mutta jotkin saattoivat ottaa jopa 3 mukia. Itselleni kuitenkin tilasin vain yhden koska emmä enempää tarttee, vaikkakin muki on pinkki ("marjapuuro") ja se on todella ihana. 

Tätä siis ei saa Suomen kaupoista, mutta  Helsingin muumin shopissa saattaa olla muutamia myynnissä (sadan kappaleen eriässä, jotka kyllä varmaan on menny jo) sekä tottakai laivalta tätä saa.

Tilattiin meidän mukimme tältä muminmuggar.se sivulta ja hintaa jokaisen omalle yhdelle mukille postien kera tuli maksamaan 29,64 € Mukeja saa tilattua 6-packissä ja yksittäin.

Näköjään scandinaviandesigncenter.fi  sivu myy mukeja myös 2- kappaleen packeissä ovh. 68 € mutta on nyt alennuksessa 59 €

"Arabian Håll Vattnet Rent tai Håll Sverige Rent, Pidä Ruotsi siistinä, -muumimuki on valmistettu yhteistyössä ruotsalaisen aatteellisen säätiön Håll Sverige Rent kanssa. Mukin kuvituksena on Tove ja Lars Janssonin 70-luvulla Pelasta Itämeri -kampanjaa varten tekemät piirrokset. Håll Sverige Rent -säätiö toimii paremman ympäristön puolesta. Vuoden 2015 kampanjan tavoitteena on lisätä lasten tietämystä luonnon roskaamisesta ja ympäristöstä leikin avulla. Kampanjaa tukeakseen lahjoittaa Arabia 15 kruunua jokaisesta myydystä mukista HSR-säätiölle "

Tähän samaan sarjaan myös kuuluu tiskirätti, tarjotin ja lasinalusia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩