perjantai 10. huhtikuuta 2015

DERMOSIL FRESH!

 
En oo vieläkäänn löytänyt sitä mun juttua näissä ihonhoito tuotteissa joten tilasin tässä alkuviikosta Tonin siskon kautta Dermosil:ta vähän kasvo juttuja testiin vanhojen tilalle. Otin testiin tämmöisen FRESH sarjan johon tilasin :

* Fresh! Matifying & Moisuring Gel Cream 100 ml ( Raikas kosteusvoide joka antaa kasvojen iholle kosteutta tekemättä sitä rasvaisen tuntuiseksi. Levitetään puhdistetuille kasvoile kevyesti hieroen aamuin illoin)

- Tästä mulla onkin jo yhden kerran käyttö kokemus kun Toni tilasi tässä taannoin itselleen jotain Dermolta ja mukana tuli pieniä näytteitä niin testasin tätä iholle ihonpesun jälkeen ja tää kuivi niin nopeasti ja antoi ihanan matta pinnan koko päiväksi. Itseasiassa tämä olikin syy miksi tilasin tätä sarjaa sitten ihan testi mielessä. 

* Fresh! Peel-Off Cleansing Facial Mask 75 ml ( Levitetään paksuhko kerros kasvojen T- alueelle. Annetaan kuivua 15-20 minuuttia. Naamio vedetään varovasti pois reunojen kuivuttua. Käytetään 1-2 kertaa viikossa)

* Fresh! Cleansing Night Facial Mask 75 ml ( Levitetään puhdistetulle iholle tai T-alueelle. Annetaan vaikuttaa yön yli. Käytetään säännöllisesti 2-3 kertaa viikossa tai kuuriluontoisesti kunnes tuubi on tyhjä)


Boonus lahjana sain tuollaisen PRIMO  Hand and Cuticle Peeling Walnut  75 ml (Saksanpähkinä kuorintavoide käsille ja kynsinauhoille). Tätä testasinkin ihan heti avatessani paketin ja oikein mielyttävä mieto tuoksu ainakin oli. Antoi kyllä ihanan pehmeän tuntuiset kädet jo aikalailla heti käytön jälkeen. Paketin mukana tuli myöskin paljon erinlaisia pieniä näytepakkauksia joita muutamaa aijonkin kokeilla ja katsoa miten toimii että kannattaisiko tilata isompi pakkaus testiin.

Voisin tehdä pienen käyttöajan jälkeen postausta miten mikäkin on vaikuttanut ja onko ollut ostamisen arvoista tavaraa. Ainakin odotan suuresti tämän mattarasvan pitkäaikaista käyttöä ja sen vaikutuksia.

Onko teillä suosikki ihonhoito tuotteita? Vinkkejä rasvoittuvalle iholle?

1 kommentti:

  1. Ite käytän ja myyn Forever livingin Aloe vera-tuotteita :) Mulla on ollu aina rasvoittuva iho, joka sitten lääkkeiden avulla saatiin kuriin, mutta muuttuikin tosi kuivaksi. Lääkäri suositteli apteekin geeliä, joka haisi alkoholille ja tahmasi ja sai koko naaman kiiltämään. Ystävän kautta löysin sitten foreverin aloe-tuotteet ja ihastuin itekin näihin! Ihon kuntoon vaikuttaa jo ihan suoliston sekä sisäelinten toiminta. Mä juon aloe vera geeliä päivittäin tätä varten ja käytän meidän ihonhoito-ohjelman tuotteita (kuuluu puhdistusaine, kasvovesi, kuorintavoide päivä- ja yövoide) sekä ihanaa aloe vera gellyä, joka toimii kyllä kuin unelma koko keholle, myös naamalle, joka oli ennen rasvainen ja kuiva - sekaiho? Tsemppiä omien tuotteiden löytämiseen! <3 Ota yhteyttä, jos joskus haluut tilata meidän foreverin tuotteita :)

    VastaaPoista

COMMENTS ! ✩