torstai 2. huhtikuuta 2015

Ensi ilta


Keskiviikkona pitkästä aikaa lähdettiin Tonin kanssa ulos syömään ja leffaan. Tarkoitus oli mennä subwayhin syömään  6 € tarjous subia, mutta nämä facebookin tarjoukset olivat jo kerinneet loppua. No mietittiin asiaa uudelleen ja päätettiin mennä pitsalle syömään pitsa puoliksi. Ollaan todettu että Kebab House on tosi hyvä paikka, vaikkakin olen itse käynyt siellä vasta 2 kertaa syömässä. No päätettiin että mennään sinne koska siellä on todella isot pitsat. Ruokailun jälkeen suunnattiin kalpikseen hakemaan leffa evääksi karkkia. Oltiin valittu leffaksi ensi illassa oleva Fast & Furious 7 leffa joka siis tuli teattereihin juurikin sinä päivänä.

Leffa oli todella hyvä vaikkakin jotkut kohtaukset olivat vähän yliampuvia. Mä pidin kyllä tosi paljon ja niin kyllä Tonikin piti. Loppu oli kyllä aivan ihana, kyllä muutama kyynel siinä tirahti kun Wiz Khalifan biisi alkoi soimaan. ( Tästä pääset kuuntelemaan biisin ) Muutenkin leffan soundtrackit oli aivan mahtavia,  pisti oikeen tanssijalkaa vipattaamaan.

Tänään sitten näin pistkästä aikaa Siriä (entistä kämppistäni) joka on mulle todella tärkeä ystävä. Mutta nyt ei kahteen viikkon oltu nähty niin päätettiin lähteä kaupunkiin asioille sekä shopailemaan. Bongasin Facebookista arnoldsin tarjouksen jossa oli kahvi tai limu + pääsiäis original donitsi hintaan 3,50 € niin päätettiin käydä lunastamassa tarjous ja käydä herkuttelemassa ! Oli ihanaa aikaa ja muutenkin sai vähän nauttia ennen kun alkaa koko viikonlopun kestävä yö vuoro putki. Viime viikonloppu oli tosi rankka ni en kyl jaksa jos tääkin tulee olemaan tosi raskas. No ei muuta auta kun voimia ja toivottaa kaikille oikein ihanaa pääsiäslomaa kaikille joilla sellainen on !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩