sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Testituloksia Fresh! -sarjan tuotteista

Muistatte varmaan postaukseni dermosil-fresh jossa kerroin saaneeni paketin Dermosililta joka sisälsi 3 eri Fresh! sarjan tuotetta. Noh nyt olen testannut näitä tuotteita viikon ja tulokset ovat tässä ...


Fresh! Matifying & Moisuring Gel Cream 100 ml ( Raikas kosteusvoide joka antaa kasvojen iholle kosteutta tekemättä sitä rasvaisen tuntuiseksi. Levitetään puhdistetuille kasvoile kevyesti hieroen aamuin illoin)

Ensimmäisellä testi kerralla : Tuotteen koostumus oli todella riittoisaa ja eikä tarvinnut lotrata ainetta paljoa että sai riittämään tuotetta T-alueelle. Tuoksu tässä aineessa on todella mieto.

Monen kerran jälkeen : Huomasin että tuote imeytyy todella nopeasti eikä jätä ihoa tahmaiseksi. Myös huomattavaa muutosta on näkynyt mattapintamaisuuden antamisessa, tuote antaa mattapintaa mutta mielestäni ei todellakaan kokopäiväksi ( tämän siis huomasin töissä, kun on kuumassa työskentelemässä jne). Elikkä kesällä tuskin toimisi ollenkaan ainakaan itsellani antamaan mattapintaa.


Fresh! Peel-Off Cleansing Facial Mask 75 ml ( Levitetään paksuhko kerros kasvojen T- alueelle. Annetaan kuivua 15-20 minuuttia. Naamio vedetään varovasti pois reunojen kuivuttua. Käytetään 1-2 kertaa viikossa)

Ensimmäisellä testi kerralla : Levitys tuntui todella vaikealta koska maskin voide oli todella tahmeaa ja paksua. En oikein tajunnut kuinka paljon tätä täytyy levittää iholle niin taisin vähän liikaa pistää joihinkin kohtiin ja maski ei kuivunut täysin. Maskia ottaessa huomasin että se ei lähtenyt yhtenä kokonaisena liuskana vaan sitä joutui ottamaan monissa osissa pois kasvoilta. Maskin käytön jälkeen iho tuntui jotenkin kevyemmältä ja todella puhtaalta.

Monen kerran jälkeen :  Testasin tuotetta viikon aikana tasan kaks kertaa ja samat kokemukset kyllä kuin ensimmäiselläkin kerralla. Tuote on iholla jokseenkin kevyt ja puhtoinen.


Fresh! Cleansing Night Facial Mask 75 ml ( Levitetään puhdistetulle iholle tai T-alueelle. Annetaan vaikuttaa yön yli. Käytetään säännöllisesti 2-3 kertaa viikossa tai kuuriluontoisesti kunnes tuubi on tyhjä)

Ensimmäisellä testi kerralla : Tuote imeytyi todella hyvin eikä joutunut kauaa aikaa odottamaan että oli kuivaa. Koostumus voiteessa on aika löysähkö, joten todella helppo levittää. Mieto tuoksu.

Monen kerran jälkeen : En huomannut erikoisia muutoksia mihinkään, mutta tosi hyvä "yövoide".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩