maanantai 4. toukokuuta 2015

ONE YEAR OF LOVE


18.4.2014 Alettiin seurustelemaan Tonin kanssa jo toistamiseen, pitkän säätämisen jälkeen. Suhde näytti paljon vakaammalta jo heti toista kertaa alottaessamme. Toki vastoinkäymisiä on ollu todella paljon, mutta kappas niistä on selvitty ja tässä sitä ollaan.


Yhteinen ensimmäinen vuosi on vierähtänyt todella nopeasti ja ollaankin jo tunnettu Tonin kanssa yhteensä 3 vuotta. Oon onnellinen että tavattiin, koska me kuulutaan yhteen. Se että me kuulutaan täydentämään toisiemme virheitä. Rakastan kun Toni osaa olla todella huomaavainen ja ajattelevainen kun hän rutistaa minua kainaloonsa oli minulla sitten huono kuin hyväkin päivä. Toisinaan vihaan kun me tappelemme turhista asioista. Molemmilla on aivan erillainen elämä loppujen lopuksi, mutta molemmat olemme opettaneet omien elämien asioita toisillemme ja sitä kautta ollaan opittu lisää toisistamme ja saatu jopa yhteisiä asioita.


Se että olemme jaksaneet katsella toisiamme vastoinkäymisien jälkeenkin on ollut palkitsevaa että olemme päässeet suhteessamme eteenpäin näin pitkälle.


18.4.2015 lauantaina, vietimme ensimmäistä vuosipäivää yhdessä Tonin kanssa syöden tekemääni mansikka-suklaa kakkua. Jakaen tosillemme pienet lahjat.. Itse ostin Tonille hajuveden, metallisen korttikotelon sekä tein itse pienen ylläri lahjan. Tonilta taas sain lahjaksi HILFIGERin hajuveden ja Ifolrilta tilatun kirjan joka on täynnä meidän kuvia sekä kukkia. Lahjat jaettuamme suuntasimme keskustaan syömään nepalilaiseen ravintolaan ja jatkaen siitä iltaa yksille Hemmariin.

Ilta oli kaiken kaikkiaan aivan upea ruokaa, juomaa ja  JEEE maailman paras poikaystävä !


Tulevaisuudelta haluan meille todella paljon menestystä ja että me molemmat pysyttäisiin samanlaisina mitä me olemme ja että meidän suhde pysyy samanlaisena. Käymme reiveissä ja pidämme hauskaa. Toki tulevaisuudelta haluan että joskus vaikkapa asuisimme yhdessä..

Rakastan Tonia todella paljon ja siksi olenkin tällä hetkellä elämäni onnellisin että saan olla tuommoisen ihanan ihmisen kanssa jakamassa tätä elämää.

Tiedä mitä uusi vuosi meille tuo tullessaan ! LOVE YOU !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩