maanantai 4. toukokuuta 2015

Rakas sä tuut aina takas !


Rakas ystäväni Riikka tuli luokseni Jyväskylään tossa reilu viikko sitten. Viimeks joulukuussa tais olla täällä Jyväskylässä käymässä. 

Mutta joo mulla oli koko viikko töitä mutta ei se mitään haitannut, kyllä pystyin ihan hyvin viettämään aikaa siltikin. Käytiin shoppailee, hohto minigolffaa sekä perjantaina käytiin kattoo Braassa kubee. Tehtiin ihan sairaan hyvää ruokaa moneen otteeseen. Sit mulla tulikin jalkaan nilkan tai jalkapöydän siteiden repeämä kun könysin portaissa. Joten Riikan loppu visiitin aikana vierailtiin sit lääkärillä useaan otteeseen.

2 lääkärin, röntgenin, ortopedin tulos oli polven alapuolella murtuma ( jonka ortopedi totesi vanhaksi murtumaksi koska se ei ollut kipeänä), jalkapöydän tai nilkan siteiden repeämä. Jonka vuoksi jalkani pistettiin kinesio siteellä ja urheilu teipillä kasaan muutamaksi päiväksi sekä 2-3 vk nilkkaortoosi. Jalka on ollut kyllä todella kipeä mutta onneks turvotus alkaa olemaan kohta jo ohitse kun olen pitänyt jalkaa niin paljon ylhäällä. 

Noh ei voi muuta kun toivoa et loppu saikun aikana jalka paranis kunnolla niin ei tarviis lähtee mangeetti kuviin sun muihin kattomaan että onko jalka täysin parantunut ja tarviiko lisää hoitoa. Alkaa kyllä tympimään olla kotona ja kattoa vaan täydellisiä naisia, joka muuten on aivan sairaan koukuttava sarja. Noin kuukaus sitten alotin kattoo ja tässä sitä mennään jo puolen välin 5 kautta. Aika kova tahti ollu mut ei oo oikein ollu mitn tekemistä kun täällä kotona vaan joutunu pällistelee.

Ei muutakun peukkuja pystyyn TSAOO!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩