maanantai 4. toukokuuta 2015

VAPPU2015


Vappu2015 alkuperäis suunnitelmissa oli tehä duunia koko viikko yössä ja tienata tupla palkkaa..

Noh ärsyttää toki tupla palkat koska missaan ne nyt tämän jalan takia. Mulla on nyt sitä saikkua ni enpä voi olla töissä enkä halunnu olla kotona kuuntelemassa kaikkien muiden juhlintaa niinpä lähdin Tonin mukaan hänen vanhempien luokse viettämään rauhallista perhe vappua Karstulaan. Todellakin oli parempi vaihtoehto koska olisin kuollu yksinäisyyteen viikonlopun aijan jos olisin jääny kämpille höperöitymään yksikseni täydellisien naisten kanssa.

Lähdimme torstaina Karstulaan siinä kahden aikaan  ja oltiin perillä neljän maissa. Syötiin siinä päivällinen kunnes toni huomas et hällä hävinny puhelin. No siinä semmonen tovi sitä etittiin kunnes tajuttiin että puhelin oli jäänyt karstulan keskustaan kaupan pihaan. Ei muutakun puhelua kauppiaalle,  ja näinpä puhelin löytyi. Käytiin hakemassa puhelin ja päästiin syömään munkkia ja simaa.


Perjantaina Tonin vanhempien luokse tuli myös käymään Tonin sisko sekä hänen miehensä. Käytiin siinä illan päälle sit ihan ulkosaunassa korkaamassa kevään ekat ulkosaunomiset. Ah rakastan kyllä saunoa niin paljon, harmi kun täällä Jyväskylässä ei tuu koskaan saunottua..


Sunnuntaina sit lähdettiin takaisin päin bussilla Jyväskylään kahden maissa. Oikein rentouttava vappu "loma" oli kyllä tuolla karstulassa kissoja paijjatessa ja jalkaa parannellessa. Ihana kun Tonin vanhemmat eivät asu siellä ihan kylillä vaan 15-20 min ajomatkan päässä kyliltä. Joten TOSI rauhallista seutua..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩