sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Mitä minulle kuuluuu ?


Heippandeerus, eilikkäs mitä mulle kuuluu näin pitkästä aikaa. Eli viime kuussa jalkani särin ja olin sairaslomalla 2 viikkoa jonka perään mulla oli viikon kesäloma. Loman aikana kerkesin näkemään sukulaisiani, kavereitani sekä olla perheen kesken. Loman päättäjäisiksi puhelimeni meni rikki joten lähdin sovittua aikaisemmin pois kajaanista. Pari viikkoa siinä selvitelin mistä saisin halpaan hintaan huollon puhelimeen koska Gigantilla tms kalliimilla maksoi 350 € näytön vaihto. Joten olisi ollut sama ostaa jo uusi puhelin.

Viikko takaperin löysin sitten vihdoin sopivan huoltoliikkeen ja lähetin puhelimeni Ouluun iHELP  nimiseen liikkeeseen. Palvelu oli oikein ystävällistä ja sain tietooni kaiken tarvittavan. Puhelimen sai huoltoon kuuluvalla samalla rahalla lähettää postitse ilmaiseksi sekä puhelin tuli myös takaisin ilmatteeksi. Palvelu lupasi 72 h korjuun jolloin puhelin lähetetään takaisin päin heti korjattua. Noh itse lähetin puhelimeni perjantaina postitse ja se saapui sinne perille maanantai iltana, he olivat korjanneet samoilta istumilta puhelimen ja pistivät matkahuollon mukana takaisin Jyväskylään.  Sain matkahuollolta tekstiviestin aamulla 7;30 että paketti oli haettavissa. Ei siinä palvelu liikkeesä oli moitteetonta mutta taas matkahuollon pakettien käsittely oli aivan törkeää.. Puhelimeni oli pakattu aika hyvin siihen nähden että paketti oli vakuutettu matkan ajan, no paketin kun sain lokerosta. Katselin sitä kummastuneena kunnes lähdin takaisin kassalle tekemään valitusta. Pakettini päältä oli ajettu kärryillä yli sekä kävelty kengällä sen päältä. Paketti oli aivan ryttyrällä ja todella likainen. Onnekseni puhelin oli sisältä ehjä, että tästä selvittiin sitten säikähdyksellä.

Tosissaan en oo kerinny hirveesti vielä nauttimaan näistä kesisistä päivistä kun olen ollut töissä ahkerasti päivisin taikka öisin. Mutta kohta saa taas huilia kun tulossa on 2 viikon mittainen kesäloma. Näihin tunnelmiin, TSAO.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩