sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Taas arpaonni osui


Pari viikkoa takaperin osallistuin instagramissa Tampereoutletin Nikolai Babitzin kaulakoru- kisaan. Josta sitten onni suosikin minua ja voitin kyseisen "risti riipuksen".  Korukin tuli aika nopeasti parissa päivässä jo perille voiton julkaisemisen jälkeen.

Mitä nikolaibabitzin.com nettisivuja selailin niin koru olisi arvoltaa 75 €. Riipus sekä koru ovat hopeisia ja korulla on pituutta 40 + 2 cm. Samaan sarjaan myös kuuluu "risti ranneke" hinnaltaan 65 €.

Koru on kyllä aika yksinkertainen, siksi se varmaan onkin niin nätti. Toisaalta pidänkin korusta nyt jo tosi paljon koska se ei ole semmoinen himo vaativan oloinen. Veikkaan että tulee kyllä kesäaikaan pidettyä useaan kertaan.

Aloin sitten loppujen lopuks tutkimaan korun saatuani, kuka tai mikä yritys on oikein tämän korun takana. Koska koskaan ennen en ollut kuullut kyseisestä yrityksestä tai koru merkistä. Selvisi että yritystä pitää pystyssä n. 30 vuotias mies nimeltään Nikolai Babitzin. Tästä voit lukea 2012 vuoden (hieman vanhan) helsingin uutisten netti jutun uraa tekevästä Nikolaista.  Tästä sitten hieman uudempaa päivitystä video muodossa loopin haastattelussa käyneessä Nikolaista kertomassa tulevan kesän korumuodista. Huomasin myös nettiä selaillessa että Nikolain tuotteita ovat pitäneet yllään monet julkkikset.

Vanhemassa jutussa Nikolai kertoo olevansa slaavilaisesta suvusta jota kautta hän siis onkin ortodoksi. Olisi ollut hienoa jos koru olisi ollut ortodoksinen risti koska mulla on noita normaaleja ristejä aika monia mutta kun itsekin olen ortodoksi niin olisi mukava pitää sitten slaavilais tyylistä ristiä. Toki onhan mulla kyseinen pieni kaste risti mutta haluaisin hopean hieman isomman. Mutta ehkä joskus jostain löytäsin sellaisen kauniin yksilön itselleni.

Olen kyllä tyytyväinen omistaessani kyseisen risti riipus kaulakorun ! On ihana kantaa yllään jotain jolla on oikeasti merkitystä !

Upeita koru kuvia voit käydä katsomasa Nikolain Instagram tililtä.

1 kommentti:

  1. Sulla on kyllä ihan älytön tuo tuuri!! :D

    VastaaPoista

COMMENTS ! ✩