lauantai 15. elokuuta 2015

Iittala Mariskoolit


Nämä Mariskoolit jakavat ihmiset kahteen ryhmään.. Näistä joko sitten ei tykkää / vihaa, taikka rakastaa /ihannoi. Minä kuulun siihen rakastavaiseen keräilijä ryhmään. Monet kaverit ovat sanoneet minulle että kyllä ne ihan hienoja on, mutta ei itse ostaisi koska ne ovat liian kalliita. Kyllä ihan totta se on että nämä ovat kalliita siinä missä muutkin merkkillä kulkevat lasitavarat tms. Kyllä minä mielelläni ostan palkkapäivänä asian / tavaran palkaksi siitä mitä olen työssäni saavuttanut. Siinä sitten vähän sioittaa sitä rahaa samalla muuallekkin kuin säästötilille törsättäväksi.

Iittala Mariskoolit on mulle tullu nyt uutena keräys kohteena jostain kumman syystä. En ennen oo piitannut näistä yhtään, mutta joskus talvella ostin Iittalasta tuon 120mm "vedenvihreä" mariskoolin. Ihastuin siihen heti mutta en ottanut sitä edes paketista pois kun en vain tiennyt mitä sillä tekisin.

Ajan oloa ostin sitten toisen, pienen 120mm "vihreä"-mariskoolin Iittalasta alennuksesta. Enkä vieläkään tiennyt mitä niillä tekisin. Nyt kesän aikana kun Tonin kanssa muutettiin yhteen niin laitoin mariskoolit esille ja päätin että nämä ovat oikeesti todella nättejä ja haluan näitä lisää.


Muuton jälkeen ostinkin kesäkuussa tuotannosta lopetettavan 150mm  "laventeli"-mariskoolin. Myöskin  120mm ja 150mm "metsänvihreän"-mariskoolit. Elikkä nyt omistan yhteensä 3 pientä mariskooli kokoa sekä 2 isompaa mariskooli kokoa.

Nyt uusin ostos eilen juurikin oli tuo 150mm metsänvihreä, Iittalan outlet myymälästä poisto alennuksesta 23 €. Samalla ostin äidille samanlaisen laventeli mariskoolin mikä itsellänikin on kun äiti sitä niin kovasti halusi koska sen saa nyt tosi halvalla Iittalan outletistä.

Mitä mieltä mariskooleista? Vihatakko vai rakastaakko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩