tiistai 11. elokuuta 2015

SirkusFinlandia2015


Saatiin SATO:n kautta 2 ilmais lippua sirkukseen niin päätettiin Tonin kanssa hyödyntää tilaisuus. Toni ei ollut koskaan ikinä käynyt sirkuksessa joten sille se oli aivan mahtava kokemus.

Mä vaan niin tykkään kun sä astut sirkustelttaan, se tuoksu on jotain niin ihanaa. Tulee aina mieleen lapsena kun meni sirkukseen. Sä odotit sitä monta viikkoa ja sit sä vihdoin ja viimein pääset sinne.

2015 vuoden kokoonpano oli huikee. Parhain esitys varmaan oli ASTRONAUTS, aivan huikeeta trapetsi taiteilua. Toisena varmaan tulee SUPER SILVA pelottavalla esityksellään, koska tää mies veti ilman valjaita siellä ylhäällä keinuen. Lemppareina tulee myös merileijona Lappy, joka oli niin koiramainen ja suloinen.

Hinnat sirkukseen tänä vuonna mielestäni olivat aika korkeat. Esimerkiksi Aitio liput 29€ /33 €,  A katsomossa  25€/ 29 €,  kun taas meidän liput olisivat olleet tuossa C katsomossa 22€/ 26€.

Kuvista tuli kyllä todella huonoja tuolla kun en löytänyt kännykästä kunnon asetuksia enkä saanu mitenkään tarkennettua tuota vauhdikasta menoa. Mutta onneksi sain sentään muutaman aika onnistuneen kuvan.

Ens vuonna vois miettiä ihan lipun ostamista, oli aika huippu meno. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩