torstai 27. elokuuta 2015

WEEKEND FESTIVAL 2015 DAY1


 Weekend festival oli tänäkin vuonna tajunnan räjäyttävä ja seura mitä parhain ! (Kuvista tuli todella huonoja, koska mun puhelimen suojakuori meni rikki ja se repsotti kokoajan kameran edessä joten ne kuvat on sitten semmosia että joka kuvassa pinkkiä kameran yläkulmassa. Joten niitä kuvia sitten on aika vähäsen).

Tänä vuonna kanssani weekendiä juhli Toni, ystäväni Riina (jonka luona yövyin Helsingissä), Riinan työkaveri Helsingistä, serkkuni Henna Kajaanista sekä kaverini Mia Oulusta.

Tonin kanssa menimme Helsinkiin tuttuun tapaan jo päivää ennakkoon ettei kiire tulisi, mutta yllätys yllätys näin kävi sitten perjantaina että kiireellähän sitä mentiin.

Perjantai aamuna herättiin Riinan kanssa ja syötiin kunnon aamupalaa ja ruettiin laittaantumaan. Josta sit suunnattiin Riinan työkaverille Töölöön. Sitten Tonikin saapu sinne myöhemmin ja tehtiin valkkari sangriaa ja kuunneltiin vähän päivän tulevia esiintyjiä. Siitä lähettiin varmaan 16-17 aikaan kohti kyläsaarta.


Perjantaina ehdittiin käymään kattomassa Heavyweight, Showtek, Wildstyles, David Guetta, Infected Mushroom, Hardwell.

Ehkä perjantai päivän paras ketä kävin kattoo oli Hardwell. Harmittaa hirveesti että tytöt ei halunnu mennä kuuntelee DJ BL3NDiä, Modesteppiä, Coonee, Zatoxia eikä Angerfistiä. Oisin niin halunnu niitä koska en oo noista nähny ketään näistä halutuista. Toisin kuin nämä ketä käytiin kanstomassa oli juurikin niitä mitä on nähny jo moneen kertaan. Mutta ei se haittaa kaikki veti tosi kovasti ja jengi oli hyvin mukana !

Perjantaina mentiinkin suoraan Riinan kämpille eikä lähdetty minnekkään jatkoille koska oltiin niin rättipoikki. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩