perjantai 28. elokuuta 2015

WEEKEND FESTIVAL 2015 DAY2Lauantai lähtikin käyntiin rapulalla jonka oli ansainnut edeltävältä päivältä.

Käytiin Riinan kanssa syömässä vähän helpottavaa ja mentiin alkon kautta Radison Blue hotelliin missä Henna ja Mia yöpyivät. Siellä sitten pari tuntia aloiteltiin ja lähdettiin päivä kakkosen haasteita vastaan.


Lauantaina käytiin katsomassa Brennan Heart, Armin Van Buuren, Example, R3hab, Avicii.

Taas on sitten näitä mitä hirveesti oisin halunnu käydä kattoo mutta tytöt oli hitaita laittaantuu ni missasin kokonaan Tungevaag & Raaban,W&W, Martin Garrix, Darude, Atmozfears, Tippa-T. Noo mutta ei se mitään Tungevaagilla ja Darudella oli tulossa keikka JYVÄSKYLÄSSÄ !! Joten se ei haitannu yhtään etten heitä nähny ku tulin sit näkemään myöhemmin.

Illan päälle lähdettiin sitten kaupungille, mentiin ravintola Kiilaan juomaan parit ja siitä sitten baariin. Yöllä myöhästyttiin Riinan kanssa bussista ni otettiin sitten taksi ja ajeltiin kuule vantaalle. Huhhu oli MEGA hieno viikonloppu taas ja ei voi muutakun kiittää weekendiä hienoista artisteista.

Toivottavasti Weekend Festival järjestettäisiin tulevaisuudessakin samalla paikalla, mutta nää kiukkuset ihmiset sais lopettaa valittamisen melusta.. Ei se oo paha jos kerran vuodessa tollaset bileet ois ja kestäis maksimissaan johonkin kahteen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩