tiistai 1. syyskuuta 2015

NEW


Käytiin tänään seppälässä kirpparilla Tonin ja hänen vanhempiensa kassa. Toki lähdin etsimään kirpparilta keittiöön sopivia verhoja sekä itselleni syys takkia. Mutta eihän semmoisia sieltä löytynyt vaan uusi mariskooli nimeltään "vaalean sininen (2008-2014)".

Hintaa tällä mariskoolilla oli 10€ joten ei kyllä yhtään paha hinta.Toinen tämän päivän ihanuus ostos oli Oiva Toikan kastehelmi tuikku joka on siis minulle ensimmäinen.

Tuikun ostin Prismasta ja siellä hintaa tuikulla oli 10,90€. Harmittaa vain että minulla ei ole vielä tämän kaveriksi muita ihania jotka saisivat samassa paikassa levätä kauneudessaan.

Kun pistää näihin tuikun sisään, niin ai että näistä tulee kaunis kuvio pöydän pintaan noista pisaroista. Oi että näitä on sitten niin kaunis polttaa syksyn ja talven ajan. Kyllä tulee olemaan pakko ostos saada muutama näitä lisää lemppari väreissä.

Tähän kastehelmi sarjaan kuuluu myöskin 3 kpl eri kokoisia lautasia, olisiko 2 kpl eri kokoisia kippoja, 3 kpl eri kokoisia kulhoja, kakkutarjotin, maljakkoa, jalalisia kulhoja, kynttilälyhtyjä tms. Nyt uutuutena on tullut 2 kpl eri kokoisia purkkeja sekä juomalaseja.

Saa nähdä mitä hurahdus tähän tuo tullessaan..

Mitä mieltä Iittalan kastehelmi sarjasta? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩