tiistai 1. syyskuuta 2015

Sunset Park JyväskyläPerjantaina 21.8 Järjestettiin Jyväskylässä Keskimaan musiikki juhlien ensimmäinen Sunset Park niminen festari joka oli suunnattu enemmän nuorille. Tosissaan tämä Sunset Park oli osa KEMU:jen 3 päiväistä festaria. Lauantaina oli sitten hieman vanhemmalle kansalle tarkoitettu PopRock. Sekä sunnuntaina lapsiperheille ilmais tapahtumia.

Liput tänne kamalan kalliiseen hurvitteluun maksoi kamalan paljon.. No ei vaineskaan, miettikää vain 15€ viidestä äärettömän kovasta artistista. HUHHUH... Illan artisti kattaushan oli  DJ Heikki L, Mikael "MG" Gabriel, Darude, Tungevaag & Raaban, DVBBS.

Lähdettiin Tonin kanssa ajoissa jo tuonne lutakkoon vaikka matka meillä ei kovin pitkä olekkaan. Ajatus meillä oli mennä katsomaan minun vuokseni MG:tä 18.55 koska viime vuoden Gigglin Marlin keikka mielestäni oli surkea ja halusin tälle vastinetta, mutta mentiinkin sitten Trattorian terassille moikkaamaan muutamaa Tonin ystävää ja sain tyytyä kuuntelemaan hieman kauempaa näkemättä Mikaelia..

Noh mentiinkin sitten alueelle sisään siinä 19.50 kun Darude alkoi soittamaan ja mentiinkin sitten eturiviin jammailemaan. Keikka oli aivan huikea ja jengi oli tosi mukana. ( kannattaa käydä tsekkaa Daruden uutta uusi albumi se on aivan jotain HUIPPUA Moments )

Daruden jälkeen alkoi soittamaan 21.00 Tungevaag & Raaban jonka missasin tosiaan siellä Weekend Festivaaleilla Helsingissä. Tämä kova kaksikko tulee Norjasta ja Ruotsista ja he soittavat electro housea sekä Progressivistä housea. Vaikka odotinkin keikkaa näiden takia niin hirveesti, keikka oli aika keskinkertainen eli hyvä ja jätkät oli kyllä tosi energisiä lavalla.

Kello 22.30 oli illan viimeinen DVBBS. Kanadalainen kaksikko joka soittaa big room housea ja electro housea. Keikka alkoi tosi tunnetuilla radio hiteillään , mutta loppu vaihtuikin aivan äärettömän hyvään trappiin. Huhh tää kaksikko ja Darude oli kyllä päivän kovimmat !

Illan jälkeen ei sitten lähdetty jatkoilemaan koska mulla oli kahdeksaan aamu vuoroon meno. Joten en muutakun polkaissut pyörällä kotiin ja peiton alle miettimään kuinka unohtumattoman hyvää musiikkia sain kuulla taas ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩