maanantai 21. syyskuuta 2015

Sweet 22
Vuodet vierii ja minä vanhenen. Niin sen kai vain täytyy mennä ! Synttäreiden vietto meni ihan perinteiseen tapaan kakun sekä kavereiden kanssa viettäen tiistai päivänä jo ennakkoon koska oikeana synttäripävänäni keskiviikkona 16.9 olin töissä koko päivän. Keskiviikko iltana päätettiin mennä Tonin kanssa syömään. Alkuperäinen idea oli mennä kokeilemaan eräs nepalilainen ravintola. Käytiinhän me jo ovella tutkailemassa listaa mutta päätettiin kääntyä pois ja mennä American Dineriin. Jo 3 kerta kun käyn siellä ja joka kerta olen todennut että otan jotain muuta kuin burgeria mutta ei aina sitä tulee vain otettua.

Tälläkerralla otin Smoke house 200g burgerin jossa oli savujuustoa, pekonia sekä sipuli renkaita. Ei mitenkään erikoinen burgeri, sipulirenkaita tosiaan oli vain yksi ja sekin oli varmaan kauan aikaa sitten paistettu koska se oli ihan kova ja mauton, joten se oli kova pettymys. Ranuja oli niin paljon että niistä jäi osa syömättä. Myös arvioin nälkäni väärin ja burgeriakin jäi aika paljon syömäti. Toni taasen tilasi The Fat Boy 200g burgerin joka sisälsi cheddar juustoa ja pekonia. Tonilla ei hirveesti burgerista sanottavaa ollu muutakun että ''hyvää oli''.

Muuten kyllä Dinerin palvelu on aina ollut todella hyvä ja osaava. Tällä kerralla otin tosiaan itselleni ranskalaisille dipiksi chili majon. Kyselin tarjoilijalta mikä olisi todella tulinen dippi ja hän suositteli tätä. No ei mitää aattelin et haluan eka tulisen burgerin mutta en sitten ottanutkaan joten halusin dipiksi tulista. Dippiä maistellessa se ei ollut yhtään tulinen maistui lähinnä joltain tabascolta ? Tonikin pääsi maistelemaan dippiä ja ei se senkään mielestä tulista ollut, lähinnä juuri mausteinen.

No pääasia kaikista miinuksista oli että päästiin viettämään yhteistä iltaa juhlistaen minua. Seuraavan kerran syön sitten Dinnerissä käydessä esm. Pulled Pork Sandwichin jossa on pulled porkia, sinappi majoa sekä kuivattua sipulia (tästä olen kuullut positiivisiä kommentteja). 

5 kommenttia:

 1. Onnittelut ja oot viel nuori ku ite oon mielestäni vanha ja tässä kuussa tulee taas vuosi lisää =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiitos!! Nooh ikä onneksi on vain numeroita :3

   Poista
  2. Niinpä mut kyl vähän kauhistuttaa kun alkaa läheneen 40 mittariin

   Poista
 2. Hitsi mitä ruokakuvia, nam! :-D Onnea synttäreistä :-)

  www.therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, joo meinaa tulla vesi kielelle :p Kiitos paljon :)

   Poista

COMMENTS ! ✩