lauantai 12. syyskuuta 2015

Uutukainen meidän kotiin

 ( Postaus ei ole mainostus, en saa tästä mitään )
Tilasin meille palkkapäivän kunniaksi sodastream play laitteen. Oon haaveillu uudesta sodastream laitteesta jo varmaan vuoden. Viime joulukuussa möin kirpparilla mun vanhan sodastreamin niin nyt oli aika tilata tilalle uusi. Tämä play nimittäin on kiehtonut minua jo kauemman aikaa mutta harmikseni se on ollut todella kallis verrattuna siihen että saisi laitteen myös halvemmallakin.

Laitteen tosiaan tilasin hobbyhall.fi tarjous hintaan. No en ensinnäkään ole koskaan hobbyhallilta mitään tilannut mutta ihan hyvä tarjous tällä setillä oli kantishintaan. 79 € koko paketti, normaali hinta tällä olisi ollut sivujen mukaan 114,60€. Mitä olen vertaillut eri sivuilla niin pelkästään tuo laite itsessään pyörii 69-89 € huitteissa.Laitteen mukanahan tosiaan tuli hiilihappo pullo, vesipullo, juuttikassi, 2 kpl caps maku paketteja  (16 kpl) sekä soda mix paketti (6 kpl) sekä lasinen karahvi.

Että kyllä mielestäni oli kannattava ostos. Mitä kaikki aina puhuu että hobbyhall on kallis niin ei mitä itse selailin sivuja niin todella hyvä hintainen ja kyllä sieltä muutamia tuotteita saa halvempaan hintaan kuin jostain muualta.

Kokemuksia Hobbyhallista? 

1 kommentti:

  1. Kiva ostos ja ei hobby hall ole kallis enään mitä joskus aikoinaan ollut

    VastaaPoista

COMMENTS ! ✩