torstai 22. lokakuuta 2015

Tulinen curry kanakeitto



Tulinen curry kanakeitto n. 4-6 annosta

350-500 g Kanasuikaletta
4-6 kpl Perunaa
1 kpl Purjosipulia
1 kpl Paprikaa
1 pss suikale vihanneksia
1 kpl keltainen chili
1 prk Kermaa
Curry maustetta
Kanaliemi

Laita vettä kiehumaan suurinpiirtein 1,5 litraa (kattilasta riippuen). Kuori perunat ja pistä ne kattilaan pienissä palasissa. Kun vesi kiehuu lisää kanaliemi, chili, purjo. Paista pannulla kanat öljyssä ja lisää sekaan paprika. Lisää veden joukkoon curry ja loput omat mausteet. Lopuksi vielä sekaan suikale vihannekset ja viimeisenä kerma. Anna keiton keittyä hiljalleen n. 30-40 min (perunat toki voi korvata 2 dl riisiä).

Ei muutakun ääntäkohti sitten kun keitto on valmista ! Chilin voi toki korvata punaisella vähän miedommalla chilillä nimittäin tämä oli aika tujua keittoa, mutta niin mielestäni kanakeiton kuuluukin olla koska sitä on ihana talvella pakkasesta tultua lipitellä lemppari sarjojen parissa. 

1 kommentti:

  1. Näyttää muuten ihan sikahyvältä x)! Tuliset ruuat on aina mun mieleen joten tätäkin on siis pakko kokeilla :)!

    VastaaPoista

COMMENTS ! ✩