keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Victoria's SecretOlen niin ihastunut Victoria's Secretin valikoimaan, näitä löytyy vaikka mitä tuoksuja ja olisi niin ihanaa omistaa ne kaikki ! Mutta ei vaineskaan joku raja jossakin. Pari viikkoa sitten olin porukoideni kanssa Ylivieskassa reissusta ja siellä käytiin kärkkäisessä Sikapäivillä. Nappasin mukaani Mango Temptation tuoksun,varmaan 15 eri muun tuoksun seasta hintaan 11,50€ , myös myynnissä oli useita rasvoja tms. hintaan 13,90€. Hinta mielestäni oli edullinen verrattaessa jos esimerkiksi tilaisin nordicfeel.fi (niinkuin useimmat tätä sivua mainostavatkin tilatessaan VS). Näköjään Nordicfeel myy tällä hetkellä VS alennus hintoihin 9,90€

Toisena uutukaisena itselläni on Pure Seduction jonka ostin tällä viikolla Minimanin synttäri viikoilta hintaan 13,90€ (joten nyt kannattaa rientää minimaniin Jyväskylässä, koska näitä oli TODELLA useita tuoksuja)


Mango Temptation on eksoottinen yhdistelmä mehukasta mangoa, seksikästä nektaria ja tyylikästä hibiskus-kukkaa. Vartalosuihke sisältää ihoa hellivää aloe veraa ja rauhoittavaa kamomillaa.

Pure Seduction on intohimoisen romanttinen tuoksu. jossa kukkivat mehukkaat punaiset luumut ja makea freesia. Victoria's Secretin suosituimmista tuoksuista. Vartalosuihke sisältää ihoa rauhoittavaa kamomillaa ja hoitavaa aloe veraa, jotka kosteuttavat ja virkistävät ihoa.


Ykkösenä kuitenkin näistä kahdesta jo omistamastani kulkee tuo Mango Temptation. Tuoksu on ihanan hedelmäinen ja vivahteinen makeisiin karkkeihin. Vaikkakin tykkään ihan hirveänä siitä Coconut Passion tuoksusta, en omista sitä siksi koska sitten kuluttaisin vain ja ainoastaan sitä kun se on niin ihana. Ehkä joskus ostan sen kuhan olen käyttänyt näitä ensiksi.


Joko teiltä löytyy Victoria's Secretin vartalotuoksuja?

1 kommentti:

  1. Multa löytyy yx täysikokoinen jonka aikoinaan ostin laivalta ja tekeekin loppua.Lisäksi mulla on 6 kpl minisetti näitä ja ihania ovat =)

    VastaaPoista

COMMENTS ! ✩