torstai 5. marraskuuta 2015

Kenkä päivitys


Zalandolta pistin tilaukseen muutamat kengät jo ensi kevättä/kesää varten kun huomasin että ihan kivassa alennnuksessa olivat. En oo oikeen koskaan netistä uskaltanut kenkiä tilata ettei joutuisi palauttamaan esimerkiksi jos tulisi väärä koko. Toki eihän siinä paljoa vaivaa ole kun lähettää palautuksena että vaihtaa kokoa.


Ensimmäisenä bongasin nämä svean valkoiset kangas tennarit sieltä alesta. En oo koskaan omistanut mitään sveaa, mutta nytpä omistan. En oikeen oo löytänyt nyt noiden rikkinäisien kangas adidas tennareiden tilalle mitään vastaavaa. Mutta nyt löysin ihan kivat. Harmitti että tuo logo ei ollut kankaaseen kirjailtu vaan se oli tuollainen painatus.  Hintaa näillä oli joku vajaa 20€ ja oikea hinta taisi jopa hipoa 50€ ?


Sitten Anna Fieldin kiilakorkonilkkurit. Näihin ihastuin netissä, mutta kengät saatuani olin että ei ne niin kivat enää ollutkaan. Toisin kun pistin kengät jalkaani, kokemus oli todella mukava. Siksipä jätin nämäkin kengät itselleni. Varmasti joskus saan mätsättyä nämä jonkin vaateyhdistelmän kanssa. Hinta 15,95€ (31,95€)


Anna Field matalavartiset tennarit. Ihastuin näihin kenkiin täysin, niin ihanat ja söpöt kesäksi parin asun kanssa. Myös tuo paksu korokepohja kiehtoi minut ostamaan nämä. Toki onhan nämä tyttömäiset mutta kyllä nämä on ihanat ! Hintaa 13,95€ (19,95€)


Lopuksi tottakai mun ehdoton lemppari jota olen kuolaillut monilla eri nettisivuilla eri merkkisinä toki. Mulla ei niin merkillä loppupeleissä ole mitään väliä kuhan ne on hienot, mukavat ja edulliset. Nämä Even & ODDin nilkkurit ovat äärettömän ihanat jalassa ja näillä on niin ihana kävellä. Itseasiassa nämä on ne mitä olen etsinyt ja paljon. Hinnaltaan nämä ovat 15,95€ (31,95€), joten todella edulliset mitä olen muita seuraillut. Värinä toki olisin halunnut jonkin muun kuin valkoisen, mutta toisaalta mikään muu väri ei olisi näyttänyt yhtä ihanalta. Omistan 2 erilaiset samantyyliset korkea vartiset kengät jotka ovat mustat, niin ihana että saa vähän väri vaihtelua siitä mustasta.

Mitkä olivat teidän lempparinne?

8 kommenttia:

 1. Upeat noi alimmat kengät :) Mitä muita värejä siellä oli myynnissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollu näistä kengistä mielestäni muita kuin nämä juurikin valkoisena.

   Poista
 2. Noi toisena olevat harmaat kengät

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa ne on ainuat kengät mitä oonkaan edes vielä käyttäny :D

   Poista
 3. tykkään noista Anna Fieldin kengistä! ps. sait mut innostumaan käymään kattomaan Zalandon valikoiman :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Anna Field muutenkin merkkinä on laadukas ja normi hinnaltaankin jo todella edullinen :) Hupsista toivottavasti et tuhlaile paljoa :)

   Poista
 4. Ihania kenkiä! Mieki tykkään noista Anna Fieldin kiilakorkokengistä! Hih, ihana on myös tää blogin nimi :)

  http://eltsinmuotinurkkaus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niitä oli myös vaaleanpunaisena mutta kyllä harmaa oli kivempi :) Kiitos paljon :3

   Poista

COMMENTS ! ✩