maanantai 16. marraskuuta 2015

Kun mieli tekisi..

Tiedätte varmaan sen tunteen kun mieli tekisi ostaa vaikka ja mitä. Mutta kun sitä rahaa ei ole vain kaikkeen ja kaikkea olisi saatava. Kyllä se tunne on juurikin minulla. Onneksi tilanne on se että saadaan kyllä ostettua nyt tärkeimmät joulun odotukseen liittyvät sisustus jutut, mutta sitten nämä muut saakin odottaa läpi joulun.

Meidän kotimme Tonin kanssa mielestäni ei ole vieläkään täydellisesti valmis, esimerkiksi meiltä puuttuu tarpeellisiakin asioita näin muiden sisustus hömppien lisäksi. Makuuhuoneeseen tarvitsisimme sängyn molemmin puolin yöpöydät jossa esimerkiksi pitää omat puhelimet kun niitä yön ajan latailee. Makkariin tarvittaisiin myös muumimukeilleni uusi valkoinen lasivitriini vanhan jyskin ruman ruskean perus kirjahyllyn tilalle. Tottkai ruskea pyöreä karvamatto saisi kyytiä ja senkin tilalle tulisi molemmin puolin valkoiset pitkät matot.


Keräilin muutaman kollaasin Elloksen sekä kodin1 sivuilta. Makkariin tosiaan haluaisin enemmän lämpimän tuntoista tunnelmaa. Se välittyisi erilaisten valojen sekä kynttilöiden avulla. Ainut huone onkin makuuhuone tällähetkellä mistä ei löydy yhtään kynttilöitä. Näin talven tullessa olisi todella mukava hankkia talviset petilakanat jotka sointuisivat makkarin värimaailmaan.

Tilasin tosiaan sisustus tikkaat makkariin harmaan sävyisenä, ja nyt jäinkin miettimään että olisiko mustana ollutkin kivempi, mutta no sopii silti makkariin vaikka onkin harmaa. Ostin kylläkin samat tikkaat mutta harmaana Kodin1 sivulta hintaan 35€


Keittiöön olisi tarkoitus hankkia pöydän yläpuolelle hyllykkö jonne saisin esille mariskoolit sekä muita iittalan tuotteita. Harmittaa kun ne ei oikein pääse oikeuksiinsa tuolta kaapista. Myös lisää taika-astiastoa olisi ihana ostella, koska himottaa saada niitä lisää kun vieläkään ei ole niitä mukien ja 2 eri kokoisen lautasen lisäksi muita.

Ikkunan väliin taikka keittiön pöydälle olisi ihana hankkia jokin kynttelikkö talven ajaksi kun huomasin että kruunukynttilät palaa aika nopeesti vaikkain paloaika on sen 12 tuntia. Toki siinä on noin kolmeen kertaan kynttilät aina palamassa ennenkun saa uudet laittaa paikoilleen.

Keittiöön näin talven ajaksi olen suunnitellut pelkästään ostavani pöytäliinan, ehkä keittiöpyyhkeitä sekä jonkin näköisen jouluvalon elikkäs siis esimerkiksi juurikin kynttelikön.


Olkkariin olen suunnitellut nyt talven/joulun ajaksi valkoisen sekä turkoosin sisustuksen harmaan kaveriksi, mitä meiltä löytyy jo sohvasta, matosta ja verhoista. Itseasiassa tilailin jo kodin1stä valkoisen keinotekoisen joulukuusen sekä turkooseja joulukoristeita.

Tarkoituksena olisi hankkia ikkunaan myös valkoinen joulutähti sekä muita joulu somisteita. Jo pitkän ajan meillä on ollut hankinnassa sohvan viereen pieni apupöytä ja nyt sen löysin ellokselta, toki aika hintava mutta täytyy vielä katsella missä olisi vastaavanlaisia.

Elikkäs meidän joulun odotuksen tunnelmaa tuleekin näkemään eniten olkkarissa.

Kuinka teidän jouluun valmistautuminen on alkanut? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩