lauantai 7. marraskuuta 2015

Via Snapchat

Snapchat on varmaan aika monille tuttu juttu. Se on pikaviesti sovellus, jonne voi ottaa kuvia sekä videoita. Niihin voi lisätä kuvia elikkäs hymiöitä tms, tekstiä, filtereitä. Snapchattiä kutsutaan yleisemmin nimellä snäppi. Palvelussa voi lähettää viestejä kavereilleen taikka sitten laittaa kaikki kuvat ja videot omaan "my storyyn". Sovellus on siitä hyvä ja eroaakin muista samankaltaisista sovelluksistaan sillä että kuvat säilyvät siellä vain sen hetken kun lähetät kavereilleen tai sitten my stroryssä 24 tuntia.


"Määritetyn ajan jälkeen snapit poistetaan vastaanottajan Snapchat-sovelluksesta ja Snapchatin palvelimilta. Käyttäjä voi halutessaan tallentaa ottamansa kuvat ja videot omassa laitteessa olevaan galleriaan. Kuitenkin vastaanottajat voivat halutessaan tallentaa saamansa snapit ottamalla niistä ruutukaappauksen tai käyttämällä tarkoitukseen sopivaa ruudunkaappaussovellusta"- Wikipedia


Aloitin Snapchatin käytön tuossa keväällä ensin seuraten muutamia tubettajia sekä kavereita. Kuhan olin tutustunut sovellukseen enemmän päätin itsekkin jakaa sinne ensimmäiset kuvani. Snap on kyllä vieny mut mukanaan ihan kokonaan, seuraan siellä ihmisiä monta kertaa päivässä että olisivatkohe tehneet 10 sekunnin mittaisia videoitaan taikka jakaneet kuvia. Itse taas jaan kyllä aika paljon sinne muttakin kuvien muodossa. Monet kaverit on sanonu et jokapäivä ne oottaa et mitähän Janita tänään oisi kokannut, kun jaan näköjään aika usein ruoka painotteisia kuvia, 


Tosiaan jaan Snäppiin aikapaljon aamutouhuilu kuvia aamupaloista mitä syön koska mun mielestä luonnonvalossa niistä saa aivan upeita kuvia. Useimmiten kuvaan itseäni, asukuvia, joitain videoita. Mutta en siis todellakaan kerro kokoajan video muodossa mitä teen. Vaan mielestäni kuvat ovat siihen paljon parempi vaihtoehto. Tykkään siitä kun otat kuvan ja jaat sen suoraan, ei tarvitse miettiä onko kuva tarpeeksi hyvä julkaistavaksi kuten Instagramissa joutuu joskus näin miettimään. 


En usein edes kirjoita julkaisemiini kuviin mitään vaan laitan filterin päälle ja julkaisen sen. Jotkut kuvat vaan ei tarvitse sitä tekstiä tai muuta hömpötystä. Perus kuvan jako aikani on 4-6 sekunttia. Koska ne ovat vielä siinä rajoilla että ihmiset jaksaa niitä kuvia katsoa ja myös sopiva aika katsoa sitä tarkemmin.

Se että tykkään tehdä ruokaa sekä leipoa usein näkyy kyllä snäpeissäni. Ei ainakaan kukaan vielä ole kyllästynyt liikaa että olisi tullut vihaista viestiä. heh


Lemppari snäppääjiä mulla on monia ja seuraavaksi voisin listata heistä TOP 10 ketä seuraan aina herättyäni. Sekä useita kertoja päivässä odotan heiltä uusia snäppejä. Nämä käyttäjät on sellaisia jotka jakavat aika paljon My Storyyn videoita joten siinä riittääkin aika paljon katsomista.

1. niko_saarinen
2. iinakatariinah
3. seksikas_suklaa
4. jayhcjay
5. itkunapero
6. pesojoonas
7. sempppa
8. lateksitupppi
9. eskomorko
10. mariieveronica


Lemppari kaveri snäppääjiä jotka on huomion arvoisia ja kannattaa tsekata

Aikaisemmin mainitsemani kolleegani jayhcjay , jakaa hauskoja videoita päivistään ja saa huvittumaan niillä. Työkaverini rosamariailona , on kaunis valloittava persoona hauskoilla kömmähdyksillään. Hauska jussijs , kyllä näyttää sitä aitoutta omassa My Storyssään. Kainuusta kotoisin oleva ystäväni iinakatariinah on tuttu vlogi maailmasta ja tämä neiti jakaa todella paljon videoita ja en malta odottaa aamuisin että pääsen seuraamaan Iinan sekä Minin (mittelspitz koira) elämää.


Tosiaan mut löytää sieltä nimimerkillä Jnitaqq samoin kuin Instagramista

Hot or not? Kuka on lempi snäppääjäsi? Entäs kuvat vai videot?

2 kommenttia:

  1. nam mitä salaattia ♥ Nyt on kyllä pakko itsekkin tehdä kun näin tuon mozzarella salaatin kuvan :D!

    VastaaPoista

COMMENTS ! ✩