lauantai 5. joulukuuta 2015

Luukku 5 : Meidän yhteinen jouluMeidän yhteinen joulu ei vieläkään niin sanan mukaan ole yhteinen joulu, koska emme vietä joulua vieläkään samassa paikassa vaikka yhdessä asummekin. Molemmat meistä matkaa omien vanhempien luokse pois Jyväskylästä joulun ajaksi. 

Onneksi meillä ei ole tullut mitään riitaa siitä että olisi pakko mennä jomman kumman vanhemmille jouluksi tapaamaan sukulaisiaan taikka sitten viettää joulu vain kahdestaan kämpillä menemättä minnekkään. Ollaan siitä sovussa ja meille passaa se että ei olla vielä joulua yhdessä, koska omaa perhettä ja sukulaisia on todella kiva mennä tapaamaan. Toki jos omistaisimme auton niin varmaan tekisimme niin että ensin kävisimme minun vanhemmillani ennen joulua ja olisimme joulun siellä ja siitä jatkaisimme joulupäivän viettoon Tonin vanhemmille ja olisimme siellä muutaman päivän. Mutta harmi kun on kahden ihmisen edestakaisin matkaaminen on TODELLA kallista niin päätös on se että menemme molemmat omien vanhempien luokse. Toki siinä on se että molemmat saa sen oman rauhan, oman perheen kesken joulun ajaksi. Se on mielestäni semmoinen viimeinen etappi parisuhteessa että tehtäisiin ja päätettäisiin omat joulu perinteet / ruuat sun muut hommelit.

Mitä se "yhteinen joulu" meille sitten on, niin vietämme toki joulun odotusta koristaen asuntoamme, leipoen pipareita ja torttuja, lähettäen joulukortit, rauhotumme keskenämme olemaan joulurauhassa. Joulun alla toki sitten ostellaan myös toisillemme lahjat, itse ostan Tonille yleensä synttäri ja joululahjan samaan kun Tonilla on siinä ihan likellä myös syntymäpäivät.

Yleensä Tonilla on lahja toiveena jokin peli, mutta en mielellään haluaisi sellaista ostaa koska haluaisin ostaa jotain sellaista joka on juurikin minulta. Sellainen ajatuksen kanssa ostettu. Tottakai lahjatoiveita saa olla ja niistä sitten ostetaan jotain jos muuta ei keksitä tai se on ollut todella iso toive. Itse olen taas aika vaatimaton en oikein ole pyytänyt vuosiin mitään erikoista lahjaksi joten minut on helppo yllättää sitten asialla jota olen vaikka joskus puhunut haluavani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩