maanantai 7. joulukuuta 2015

Luukku 7 : Lahjoja kaikille


Luukku numero seitsemän sisältää vinkkejä lahjojen ostoon, jos et ole varma mitä ystäväsi, isäsi, äitisi taikka ukkisi  haluaisi. Lahja ideani ovat aika ajattomat ja monen lahjan voit ostaa kenelle tahansa.

Lahjojen hankkimisessa monesti tuottaa vaikeuksia hankkia se "paras" lahja. Mitä se toinen ajattelee siitä mitä olet hankkinut. Ehkä ei olekkaan sitä parasta lahjaa, vaan se ajatus on tärkein. Jos et välttämättä keksi lahjaa ystävällesi, perheenjäsenillesi taikka vaikka tyttö/poikaystävällesi. Se ei varmasti haittaa lahjan saajaa jos kysyt häneltä mitä hän oikeasti sillä hetkellä eniten tarvitsee.

Tässä näette minun 6 lahja vinkkiä, jota varmasti saaja arvostaa.
Pehmeät paketit ovat miesten mieleen, ei välttämättä uskoisi mutta miehet ovat aika laiskoja ostamaan alusvaatteita, sukkia sun muita joka päiväisiä vaatteita/tavaroita. Joten tämmöiset lahjat varmasti ilahduttaa isääsi, veljeäsi tai poikaystävääsi aivan varmasti.

Miehille voit hankkia jonkun lahjapakkauksen joka sisältäisi esimerkisi kuvani tapaan partavaahtoa. Pakkauksia löytyy monenlaisia, pakkauksia joissa on hajusteita, deodorantteja tai hiustenhoito tuotteita.

Mikäs sen mukavempaa kuin saunatakki talvella, kun käyt vilvoittelemassa saunan jälkeen. Ehdottomasti kaikkien miesten mieleen hyvä lahja. Miksei miehille voisi ostaa aamutakki mallista takkia jonka mies pukisi päälleen sängystä noustuaan jos ei jaksaisi pukeentua?
Mielestäni naispuoleisille ystäville sekä perheenjäsenille on helppo hankkia lahjoja koska niitä tuntuu löytyvän eniten markkinoilta. Löytyy lahjapakkauksia joissa on huulirasvasta lähtien hiustenhoitotuotteita, saippuoita, tuoksuja, ripsivärejä tai esimerkisi tämä beauty blenderin lahjapakkaus joka sisältää 2 sientä ja suihkeen.

Kovat paketit ovat useimpien naisten mieleen. Ainakin itselläni! No ei vaan esimerkisi Iittalan punaiset taika astiat toimivat takuu varmasti hyvänä joululahjana vaikkapa äidillesi tai mummollesi. Myös monet muut Iittalan tuotteet ovat oiva lahjavalinta, lahjan saaja arvostaa varmasti äärettömän paljon.

Näin "fitness" aikakautta kun eletään varmasti naispuoleiset henkilöt toivovat itselleen blenderiä jolla tehdä uskomattomiakin smoothieita aamupalakseen tai evääkseen töihin. Kaupoista löytyy liuta erilaisia blendereitä eri tarkoituksiin. Kuvan mukainen blenderi on valmis heti juotavaksi samasta pullosta kun taas markkinoilla on blendereitä jossa on kannuja ja kannusta tietenkin siirrät smoothiesi lasiin.

Mitä sinä aijot hankkia lahjaksi? 

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus :)! Tälläsiä on kiva lukea kun ite en oo vielä ostanut yhen yhtä joululahjaa niin näistä saa hyödyllisiä vinkkejä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo on totta, itsekkin vasta saanut ostettua muutamat lahjat :)

      Poista

COMMENTS ! ✩