maanantai 7. joulukuuta 2015

Paras ostos hetkeen : Formula 10.0.6Käytiin Tonin kanssa Jyväskylän Kicksissä kattelemassa huvikseen Tonille jotain joululahja juttuja miesten puolelta, siinä sitten samalla etsittiin mattavoidetta kasvoille. Koska mikään perus aine ei ikinä tee kasvoilleni sitä mattapintaa. Myyjähän tuli auttamaan ja saimme apua etsimäämme. Nimittäin myyjä esitteli tälläista uutuus Formula 10.0.6 Seriously Shine Free , Mattifying oil-free kasvovoidetta. En olekkaan koskaan törmännyt tähän sarjaan, enkä löytänytkään hirveänä tietoa tästä suomenkielisiltä sivuilta. Mutta päätin ottaa pakkauksen mukaani koska se oli alennuksessa ja myyjä sitä sitä kovasti suositteli. Hintaahan tälle tuubille jäi 9 € ?

Huomasin että tämä oli rantaantunut Suomeen tänä vuonna lokakuussa myyntiin juurikin Kicksiin, Sokokseen sekä Emotioneihin. Veikkaisin että tämä on nuoria sekä aikuisia kohtaan suunniteltu, koska sokos mainostaa Isac Elliotin kuvan kera näitä Formula 10.0.6 tuotteita. Ainakaan Sokos ei myy tätä mattavoidetta, mutta Kicksistä tätä ihanuutta löytyy.

"Sarjasta löytyy nuorelle kaikki kasvojen hoitoon tarvittavat tuotteet, jotka ovat suunniteltu erityisesti päivittäiseen puhdistukseen normaalille, sekä sekaiholle. Formula 10.0.6 tuotteita voi jokainen käyttää siihen saakka kun siirrytään Anti- Aging –tuotteisiin." -loveme2015

Olen nyt muutamien päivien ajan tätä laittanut kasvoilleni aamuisin ennen meikkien laittoa, ja kyllä mattapintaisuus tästä näkyy. Huomattava muutos tulee kuin käden käänteessä. Voide kuivaa kuin hetkessä ja kasvot eivät enää kiillä. Myös voiteen pitävyys meikin alla on ihmeellinen. Normaalisti töissä naamani kiiltää uudestaan jo tunnin kahden päästä, kun taas voidetta käyttäessäni mattapintaisuus pysyy koko työpäivän ajan. Eli jos omistat helposti kiiltävän ihon, niin kannattaa todellakin tutustua tähän tuotteeseen. Ainut miinus mitä tuotteessa on niin tuoksu, se on aika outo aloe veran ja bambun vuoksi. Kyllä se aivan kestettävä tuoksu on. Nyt kun tämä ainakin toimii minulla todella hyvin niin taidan hankkia lisää tätä sarjaa muun muassa Get Your Glow On -kuorittavan naamion, Deep Down Detox Ultra Cleansing - mutanaamion, Three Times Sublime- 3 in 1 kuorintavoiteen sekä So Totally Clean Sensitive Formula -puhdistusveden.

Omistatko sekaihon tai vaikeasti rasvoittuvan ihon ? 
Mitkä tuotteet olet todennut parhaaksi? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩