torstai 21. tammikuuta 2016

Pakkaspäivän piristys

LUSIKKALEIVÄT








Raaka-aineet

Taikina

200 g voi
1,5 g sokeri
4 dl vehnäjauho
1 tl leivinjauho
2 tl vanilijasokeri

Koristelu

100 g vadelmamarmelaadi
erikois hienoa sokeria

Ohjeet

Sulata voi kattilassa
Lisää joukkoon sokeri, jäähdytä seos
Lisää  sekoitetut kuivat aineet, sekoita tasaiseksi
Painele lusikkaan taikinaa ja irroita pikkuleipä leivinpaperinpäälle
Paista uunissa 175 C, n.10 min
Levitä marmeladia toiselle puolen pikkuleipää ja yhdistä toinenpuoli marmelaadin päälle
Lopuksi kieritä pikkuleivät sokerissa ja tarjoile muutaman tunnin kuluttua että pikkuleivät ovat hieman kostuneet.

1 kommentti:

COMMENTS ! ✩