keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Alvar Aalto kokoelmaniTosiaan puolessa vuodessa oon löytäny tosi hyvillä diileillä näitä toiseksi pieninpiä Aaltoja elikkäs 40 x 136 mm . En oo tainnu yhtään löytää live kirpuilta vaan kaikki oon hankkinut facebook kirppikseltä taikka torista.

Ensimmäisessä kuvassa on mustikka, hiekka, merensininen (luultavasti) sekä ultramariini. Alemmassa kuvassa taas omenanvihreä, vaaleansininen, vedenvihreä sekä kirkas.

Vielä kokonaisesta 40 x 136mm kokoelmasta minulla puuttuu tiedettävästi: koboltin sininen, 2006 petroolin sininen, kartio vihreä sekä harmaa.

Toisinaan ärsyttää kun näistä ei oikein löydy kunnolla tietoja että mitä värejä sattuu olemaan. Esimerkiksi kävi juuri viimeviikolla tuon merensinisen kanssa niin, että menin ostamaan koboltin sinistä ja paljastuikin että se ei ollut koboltti vaan merensininen. Hinta pysyi silti samassa vaikka erikoisvärinen olikin. Enkä koskaan ollut tietoinen että juuri tästä koosta olisi valmistettu kyseinen väri.

Muita Alvar aallon näitä kippoja mulla ei oo , ei edes niitä maljoja. Enkä haluakkaan. Vaikkakin haluaisin sellasen kirkkaan tai vaaleansinisen todella korkean maljan, jossa vois sit pitää kukkia. Jopa joskus tulee hyvä diili eteen niin voisin yhden sellasen ison hankkia. Niitä jos rupeis kerää kaikki värit ja koot ni ei herran jestas, tila alkaisi jo loppumaan ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩