perjantai 5. helmikuuta 2016

Håll Sverige Rent - Keep Waters Clean


Muumifanit ovatkin jo tietoisia että uusi muki on taas rantautumassa ja varmasti tulevien kuukausien ajan on kokoajan loppunut jokapaikasta. Onneksi ei ole kiire mukia hankkia, koska se on myynnissä kuitenkin aika pitkään. Itsehän tietysti hankin omani heti ekojen joukossa ennakkotilauksessa koska olen hirveän malttamaton ! 

"Håll Sverige Rent 2 muumimuki, Vår kust, rannikkomme, tulee Arabialta ja se on valmistettu yhteistyössä ruotsalaisen aatteellisen säätiön Håll Sverige Rent kanssa, samoin kuin sarjan ensimmäinen, pinkki muki. Molempien mukien kuvituksen pohjana on Tove ja Lars Janssonin 70-luvulla Pelasta Itämeri -kampanjaa varten tekemät piirrokset. Håll Sverige Rent -säätiö toimii paremman ympäristön puolesta. Tämä muki on myynnissä ainoastaan ruotsalaisten jälleenmyyjien kautta. " -www.scandinaviandesigncenter.fi

Tilasin juuri tulevan uuden HSR2 mukin moomin.comin sivuilta alhaisimpaan hintaan mitä tällä hetkellä mukia myydään (29,90€). Näin hinta vertailun merkeissä esimerkiksi :

scandinaviandesigncenter.fi hintaan 34€ + postit 7€
ihanaiset.fi hintaan 32,90€ + postit 6,90€
moomin.com hintaan 29,90€ + postit 6,50€

Mukeja toki myydään myös 2 kpl sekä 6 kpl erissä, joka toisin on hyvä jos tilaa kimpassa. Viimevuonna me jyväskylän muumikirppis ryhmäläisten kanssa tilattiin HSR1 mukista iso kimppa tilaus. eikä mukille jäänyt hintaa kuin joku reilu 20€

En ole koskaan moomin.com sivulta mitään tilannut mutta toivon ainakin että palvelu pelaa ja jos jotain hämminkiä sattuu niin heihin pääsee helposti ottamaan yhteyttä. Ei muutakun postin saapumista odottelemaan ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩