torstai 4. helmikuuta 2016

Iittalaa sisustuksessa
Meillä on aika hyvin päässy sisustuksessa esille mariskoolit, nykyään Tonikin itselleen ottaa mariskoolin kipoksi jos on ostanut karkkia jne. Vieraille aina tulee laitettua esille jotain naposteltavaa taikka kahvileipää esille. Meidän keittiökaapeista löytyy myös sitä mustaa taika astiastoa, mutta niitäkin vielä kaipailisin muutamia niin saa heittää pois vanhat kuluneet ikean rumat lautaset.

Muistanette varmaan että kerään myös muumimukeja, mutta ne eivät ole meillä käytössä. Vaan ne löytyy omasta säilöstään ja keräilen niitä vieläkin sillointällöin jos hyvä diili sattuu kohdalleen. En oo kyllä aikoihin muumeja ostanut, mitä nyt kausi mukit ostanut. Mutta siihen se sitten jääkin.

Jouluna sain lahjaksi syksyllä tulleen myy kannun, uutta sinistä ystävyys kaadinta en ole vielä hankkinut. Enkä varmaan aijokkaan lähiaikoina, koska hinnat ovat vielä niin korkealla. Tästä ystävyys sarjasta ajattelin hankkia sen 1,2 litran purkin, koska hurraa muki on lemppari mukini. Tästä purkista löytyy sitä hurraan kuviota, purkin yläreunasta. Se kolmas tähän sarjaan oli 23cm korkea vati joka mielestäni ei oikein pääse oikeuksiinsa, koska kuvat ovat väärällä puolen.

Löytyykö teiltä sisustuksesta iittalaa ? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩