torstai 11. helmikuuta 2016

Testissä Karl Fazer TravelHeippa, kauppoihin on rantautunut uutuus suklaalevyjä äärettömän suloisissa pakkauksissaan. No tottakai sitä piti lähteä maistelemaan. Tonin valinta oli Lontoo: Toffee rocks, kun taas itselläni oli Kööpenhamina: Raspberry and liquorice. Sarjaan näiden lisäksi kuuluu, Rio de Janeiro: Mint and choco drops sekä New York: Iced coffee and mudcake.

Odotin kovasti näiden suklaiden maistelua koska hinta oli aika tyyris näin pienelle suklaalevylle. Sekä näitä on useat ihmiset kehuneet henkilökohtaisesti minulle.

Raspberry and liquorice 


3/5. Maku oli aika samantapainen kun maitosuklaasta valmistettu Cloetta sprinkle, Black raspberry sparks. Kombona lakritsa ja vadelma ovat unelma varsinkin sekoitettuna valkosuklaaseen. Ja tämä suklaalevy olikin ainut tätä travel sarjaa joka oli valkosuklaata.

Toffee rocks , salty cookie


2/5. Mielestäni suklaa ei tuonut esille sitä suolaista keksiä, vaikka näin lupailtiin. Keksin palat kylläkin sieltä suklaan seasta tuntui mutta sen kummemmin itselleni ne eivät maistuneet. Eikä kyllä toffeekaan sieltä seasta erottunut. Eli lisää suolaisuutta ja isompia sattumia olisi saanut suklaasta löytyä.

Arvosana loppuunsa näistä on ihan ok, upea käärepaperi joka muistuttaa kuin matkalippua. Suklaa maistui hyvältä. Mutta miinuksena ehkä hieman hinta (2,20€). Sekä suklaan palat olivat liian isoja ja hankala katkaista sotkematta sormiaan. Ehkä seuraavan kerran jättäisin nämä kauppaan ja ostaisin lempparisuklaitani jatkossakin. Tai no tää iced coffee and mudcake on ehkä vielä semmonen must kokeilu, nimittäin se koukuttaa mua ostamaan tuolla kahvillaan. Toivonkin että se olisi oikein kahvimainen makuelämys !

1 kommentti:

  1. s-marketissa tais olla hiukan alle 2e ja toi lakritsi/vadelma oli hyvää.Muita en oo maistanut

    VastaaPoista

COMMENTS ! ✩