tiistai 26. huhtikuuta 2016

EBAY ? AliExpress?

Hellureii ! Pitkästä aikaa shuoppailu postauksen merkeissä. Olen taas hieman hurahtanut ostelemaan netin ihmeellisestä maailmasta kaikenlaista. Esimerkiksi tilasin vasta hirveän määrän askartelu tarvikkeita, leimasimia, musteita sekä washiteippejä. Nyt viime aikaiset isot ostokset ovatkin "FJÄLLRÄVEN KÅNKEN " - reppu sekä ihana musta lompakko laukku. Tämä Kånken reppuhan siis on feikki ja se ei minua haittaa. Ei minulla olisi varaa yhtäkkiä pistää 50-70 € reppuun. Tietysti käytän sitten reppua päivittän ja varmasti vuosien ajan. Mutta mulle kelpaa myös se halvempi versio ihan sillä että se ei kirpase kukkaroa liikaa.  Se että reppu on feikki, löytyy plussaa se että reppu maksoi vaivaiset US $14.56 eli EUR 12.92 ( huom linkki alhaalla, eikä reppuun kuulu postikuluja). Tämä taitaakin kuulua niihin kalleimpiin ostoksiin mitä olen koskaan ostanut ebaysta? Mutta silti olen luottavaisin mielin, repun kunto hyvä. Materiaali jokseenkin on hieman ohuempaa, mutta muuten todella kestävän oloinen. Reppu onkin ollut jo varmaan kuukauden ajan käytössä ja hyvältä näyttää, reppu on vielä kasassa eikä ole mennyt rikki ! Kyllä olen iloinen ostokseeni, se teki päivästäni onnellisemman kun postilaatikkoon kilahti kirje postiin hakemaan reppua. Tietäisittepä vaan kuinka onnellisena avasin paketin siellä siwassa, samalla tein kauppa ostokset ja pääsin ne laittamaan ylpeänä uuteen reppuuni !

Reppu  täältä : FJÄLLRÄVEN EBAY
Laukku täältä : Musta laukku AliExpress

12 kommenttia:

 1. Suosin itekki ebaytä,paljon halvempaa ja kivoja juttuja saa.Nyt etenki pojalle tilaillu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lapsille löytyy kans kyllä hirveesti kaikkee söpöä :3

   Poista
 2. Itsekin olen tehnyt monia ostos postauksia blogiini ja suurin osa esittelemistäni ostoksista on juurikin aliexpressistä tai wishiltä :D mulla on ihan sama juttu, ei haittaa onko joku tuote aito vai feikki kuhan se ei kirpaise lompakkoa liikaa. Kyllä joitakin aitojakin juttuja on kiva ostella sillontällön mut niihinkin täytyy säästää ennenkun pystyy ostamaan. :D

  Heidikauremaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä just, kun ei silleen hirveesti merkin perässä oo niin se ei haittaakkaan vaikka ei ole aito :) Ja tottakai joskus pitää ihan aitoa ostaa just sen laadun takia ja välttis kun sitä halvempaa kopiota ei löydykään!

   Poista
 3. Itse tilailen todella usein kaikkea e-baystä ja kallein tuote on ehkä ollut juurikin n. 10 euroa :D. Tuo reppu näyttää kyllä tosi hyvältä ja yllättävän laadukkaalta!

  http://www.noraadler.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmätiiä se on vähän semmonen periaate et ei kehtaa näihin kopioihin sit laittaakkaan kauheesti rahaa. Ja just sen takia ku ei voi olla varma tuleeko tuote perille vai ei? Tai jos tuote on matkalla mennyt rikki tms. Reppu aitoon verrattuna just eroaa kankaan paksuudella sekä kanto hihnojen materiaalilla, että on kans mielestäni laadukas kopio :)

   Poista
 4. kun katsoin sita linkkia ebaysta niin siella ei nakynyt se fjallaraven kanken logo keskella et on se vaa kuvas tommone ja sit ku se tulee nii siella on se logo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. linkin takaa löytyy juurikin kanken reppu, itselleni tuli ihan logolla :) kannattaa vielä laittaa vaikka viestiä myyjälle että varmasti saisit logollisen !

   Poista
 5. Onko tuossa repussa myös istuinalusta, heijastava logo ja kettunepparit? Ei oo kallis kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Istuinalusta löytyy sekä nepparit (Y) En oo varma ollenkaan löytyykö heijastavalogo, en oo tarkkaillut :) On kyllä hintansa veroinen !

   Poista
 6. Vieläköhän tuon linkin takaa sais kånken logolla olevan..? :) ei minua haittaisi, vaikka ei olisikaan aito, mutta logo suunnilleen oikean näköinen. :)
  Näkyy olevan jokin kiinalainen logo kuvassa nyt...
  Uskailtaisko tilata se.kånken sivulta?
  Siinä näytti olevan 24.90 reput. Mutta ei näy mitään yhteystietoja, niin epäilyttää onko huijaussivut.

  VastaaPoista
 7. Minä vaan ihmettelen, että miksi pitää ostaa "merkki"tuote feikkinä? Eikös se merkki ole juurikin laadun tae, eikä taida laatu olla hääppöstä kiinamarkkinoilla :P

  VastaaPoista

COMMENTS ! ✩