perjantai 29. huhtikuuta 2016

Tuotetestausta kera batteryn
Nyt ois tuotetestauksen aika ! Energiajuomien suurkuluttajana heti kaupassa huomattuani kaikki uutukaiset lähtevät mukaani ehdottomasti! Nämä uutukaiset lähtivät siwasta jonain kamppis päivänä mukaan pins kortilla hintaan 0,15€.. Ei todellakaan paha hinta ollut. Mutta muuten olen hieman vieroksunut näitä jo pitkän aikaa nimensä sekä hinnan perusteella.

Batteryn vitamin energy makuja löytyy kaksi : citrus white tea sekä lemon mint. Molemmat mielestäni olivat aivan ok, mutta jos lemppari täytyisi valita niin ehdottomasti Citrus White Tea. Maku oli todella raikas sekä tee antoi siinä aivan omaa makuaan.

Ainesosat: Vesi, sokeri, luontaiset aromit, hiilidioksidi, trikaliumsitraatti, sitrusuute- konsentraatti, happamuudensäätöaine sitruunahappo, luontainen kofeiini (250 mg/l), säilöntäaine kaliumsorbaatti, C-vitamiini, vitamiinit (niasiini, B6, B12, pantoteenihappo). 

Tosiaan tölkillisessä Vitamin Energy Batterya löytyy 83mg kofeiinia. Sokeriakin on n. 40% vähemmän kuin orkkis batteryssä, joka on ihan kiva että löytyy hieman terveellisempi vaihtoehto! Kaloreita löytyykin vain 97 kilokalorin verran. Myöskin tämä Vitamin Energy eroaa orkkiksesta sen verran että tässä ei ole tauriinia ollenkaan. Joten tämä mielestäni on sellainen ns. terveellisempi vaihtehto, vaikkakaan energiajuomathan ei ole oikeasti terveydelle niinkään "terveellisiä". Mutta kyllä minä mielelläni yövuoron piristeeksi nappaan kaupasta matkaan tälläisen tai sokerittoman version mielelläni !

Joko olette maistelleet tätä uutukaista? 

Tämä postaus ei ole toteutettu mitenkään yhteistyössä batteryn kanssa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩