perjantai 29. huhtikuuta 2016

"vans" uutukainen

Mahtavia AliExpress ostoksia taas kerran ! Ei vitsit että nettishoppailu on aina yhtä jännää ja koukuttavaa. Ikinä ei tiedä mitä sieltä tulee ja tuleeko oikean kokoisena. Noh onneksi nykyään on paljon Facebook kirppis ryhmiä jossa saa nopeasti myytyä väärän kokoiset vaatteet pois.

Itselläni ei ole koskaan vielä tullut mitään ns. kokonaan väärää tuotetta. Vaaan toki on tullut sitten liian pieniä vaatteita. Esimerkiksi tässä vasta sain ihanan mekkoni ebaysta hintaan 2€ , joka oli siis kokoa XL . Noh paketin avattuani ja ängettyäni mekon päälle, olin aivan kippurassa jumissa mekossa. Hupsista koko oli ainakin M-L. Noh ei hätiä mekko lähtee lahjotukseen pikku siskolleni kuhan menen kotona käymään.

Täytyy tosiaan olla tarkkana aina ja selata tuotteesta kuvia jota tilaajat ovat sitten palautteeseen laittaneet. Monesti sieltä löytää saman kokoisen ja ruumiin rakenteeltaan saman oloisen ihmisen kuvan jossa vaate voisikin näyttää hyvältä päällä.

Postauksen kuvissa ilmenee feikki "vans" - logolla varustettu pusakka/takki. Joka on kauttaaltaan paksua materiaalia, sekä hihoista tosi tukevaa jotain keinonahkan tapaista matskua. Muutenkin takki oli yllättävän hyvin istuva. Takki on nyt kerran käynyt 40 asteen pesussa, eikä värit lähteneet mitenkään haalistumaan. Tämän tosiaan löysin AliExpressistä hintaan US $14.96 elikkä 13,97€

Tuotteeseen valitettavasti ei enää ole linkkiä, mutta varmasti löydät vastaavan !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩