torstai 14. heinäkuuta 2016

Converset puhtaiksi ?

Mitä enemmän vinkkejä luen niin jo alan kallistua siihen että tungen kaikki 3 paria converseja pesukoneeseen ja vola, valmista.. Noh ei kait se hirveesti vanhinkoa tekisi jos yhet parit laittaisi kokeiluun ja pistäisi koneeseen. Kunpa omistaisin valkoiset converset niin olisi sata kertaa helpompi ratkaisu, kloriitti. Netti on pullollaan ohjeita valkoisen converejen pesuun ja niiden ylläpidon vinkkejä. mm. kloriitti, ruokasooda, hammastahna. Mutta kas kummaa värillisille ei olekkaan ohjeita muutakuin konepesu tai käsinpesu. 

Perus kenkien hoito vinkkejä taas löytyy mm. kynsilakan poistoaine noille valkoisille kumiosille, joka oikeesti toimii ( se ns. valkaisee kaikki ne värjäymät, mutta kuluttaa kenän kumin pintaa). Ihmesieni/taikasieni pelastaa niin kengät kuin astiat (itse en ole testannut, joten en tiedä vaikutusta). Nauhat nyt helposti voi käsitellä kloriitilla joka valkaisee nauhat totaalisen valkoiseksi.

Noh näin ensi kokeiluksi laitoin vaalean keltaiset conssit käsinpesuun ja ne ovatkin juuri likoomassa kun tätä kirjoittelen mutta saas nähdä millaista tulosta on tulossa pelkällä käsinpesulla (nimittäin nämä keltaiset ostin juuri eräältä naiselta ja ne ovat aika uudet/muutaman kerran pidetyt mutta TODELLA likaiset. Jonkinlaista punaista länttiä siellä sun täällä). Noh ei se auta kun testata ja koittaa saada puhtaaksi. Eihän se lika lisää muutakun vaan katu-uskottavuutta !

**Jos teillä on jotain hyviä vinkkejä niin conssien kuin muidenkin tennareiden pesuun niin antaa tulla vaan, mielelläni kokeilen pesua uusin tavoin ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩