sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Vihdoin se on minun !

Niinkuin otsikko kertoo VIHDOIN SE ON MINUN ! Eli puhun stockmann 150 -vuotis juhlamukista joka on valmistettu vuonna 2012, jonka tässä ostin hiljattain ylläri ylläri facebookin kirppikseltä ihan sopu suhtaiseen hintaan kuin 60€. Myyjä vielä tokaisi mukia antaessaan että kyllä hän tietää arvon mutta kun hän kerkesi sen 60€ sanomaan niin saat sillä hintaa. Eihän se ollutkaan kuin plussaa minun kukkarolleni etten joutunut mukista maksamaan sitä 70-90€ mitä siitä normaalisti pyydetään.

Kuvassa myöskin vilahtelee toukokuussa ostamani stockmann kannu jota myytiin noin parin päivän ajan. Aamusta alkaen vahdin stockmannin nettisivuja milloin sitä saisi ostettua kun sivut olivat kokoajan kaatuneet. No myöhemmin iltapäivällä äitini laittoi viestiä että nyt toimii osta heti, hän oli kerinnyt jo kannun itselleen ostaa. No ei mitään olin kaupungilla ja paniikissa katsoin lompakkoon että onhan pankkitunnukset ja HUH.. olihan ne ei muutakun tilaamaan kannu omaksi ! Niinhän siinä kävi että 2 tunnin päästä en olisi kannua saanut enää koska ne olivat verkkokaupasta loppuun myyty.

Tässä stockmannin sarjassa löytyy tosiaan muki, lautanen, kannu, tarjotin, käsipyyhe, kahvipurkki tms. Itse haluaisin vielä tuon tarjottimen mutta sillä on jotain 50e hintaa, niin ei kiitti.  

1 kommentti:

  1. Enpäs oo ennen nähnytkään tuollaista muumimukia! Onpa hieno :-)

    VastaaPoista

COMMENTS ! ✩